Αντσελότι για το μέλλον του Κρόος: «Δεν θα του πω τι θα κάνει, δεν είναι ο γιος μου» (vid)

Κάρλο Αντσελότι

i

PRtScr

Αντσελότι για το μέλλον του Κρόος: «Δεν θα του πω τι θα κάνει, δεν είναι ο γιος μου» (vid)

Κώστας Τόπας 14:14 - 24.02.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του Τόνι Κρόος στην Ρεάλ, μετά και την επιθυμία του τελευταίου να επιστρέψει στην εθνική Γερμανίας.

Το μέλλον του Τόνι Κρόος ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει γίνει αντικείμενο σημαντικών εικασιών εδώ και αρκετό καιρό. Ο 34χρονος Γερμανός μέσος, ο οποίος βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα τη φετινή σεζόν, τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι και σε αυτή τη φάση δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θέλει να παίξει για άλλους 12 μήνες.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Κρόος ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει για να παίξει με τη Γερμανία στο Euro του καλοκαιριού. Ο Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στα ΜΜΕ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σεβίλλη, επιβεβαίωσε αναφορές ότι μίλησε με τον Γερμανός μέσο πριν δημοσιοποιηθεί η απόφαση.

«Μου είπε ότι θα επέστρεφε στην εθνική ομάδα. Δεν πρόκειται να επηρεάσει τη θέση του μαζί μας. Τα επίπεδα απόδοσής του εδώ ήταν πολύ υψηλά». Για το μέλλον του Κρόος, ο Αντσελότι επιβεβαίωσε ότι δεν θα προσπαθήσει να κάνει καμία τακτική πειθούς, δηλώνοντας ότι θα αφήσει την απόφαση στα χέρια του παίκτη.

«Αν του ζητήσω να ανανεώσει; Δεν πρόκειται να τον συμβουλεύσω τι να κάνει. Δεν είναι γιος μου. Έχει τη νοητική ικανότητα να επιλέγει τον εαυτό του», κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός των «μερένχες».