Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ πιέζει για την επιστροφή του Μόντριτς

Λούκα Μόντριτς

i

©twitter/FabrizioRomano

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ πιέζει για την επιστροφή του Μόντριτς

Πάνος Κορομηλάς 23:22 - 23.02.2024

Έτοιμη να τα δώσει όλα για τη σπουδαία επιστροφή του Λούκα Μόντριτς είναι η Ντίναμο Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία.

Το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια πρόταση ανανέωσης από τους «μερέγχες» με αποτέλεσμα να είναι έντονες οι φήμες αποχώρησής του μετά από 12 χρόνια στον σύλλογο.

Πρόσφατα, ο Κάρλο Αντσελότι πρότεινε στον Κροάτη χαφ μια θέση στο τεχνικό του επιτελείο, όμως δεν είναι βέβαιο πως ο ίδιος θέλει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του από τώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους «16» του Conference League, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, μοιάζει διατεθειμένη να πιέσει ώστε να τον αποσπάσει την υπογραφή του. Υποστηρίζεται μάλιστα πως ο πρόεδρος της ομάδας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον παίκτη για να τον πείσει να επιστρέψει στον σύλλογο που ανδρώθηκε, μετά από 16 χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο Μόντριτς αποτελεί ποδοσφαιρικό προϊόν των ακαδημιών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Μέτρησε 77 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του συλλόγου, πέτυχε 24 γκολ και έδωσε 21 ασίστ, πριν αποχωρήσει για λογαριασμό της Τότεναμ. Έμεινε για τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο πριν ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμη δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως όσο ο χρόνος περνάει και ο παίκτης δεν ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα της Μαδρίτης, τα σενάρια και οι φήμες θα γίνονται πιο έντονα.

Με τη φανέλα της «βασίλισσας» έγραψε τη δική του ιστορία, κατακτώντας πέντε Champions League, πέντε τίτλους παγκοσμίου συλλόγων, τέσσερα ευρωπαϊκά σούπερ καπ, τέσσερα σούπερ καπ στην Ισπανία, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.