Η Ρεάλ θέλει αλλαγή στο πρόγραμμα της La Liga εξαιτίας της... Τέιλορ Σουίφτ

Η Ρεάλ θέλει αλλαγή στο πρόγραμμα της La Liga εξαιτίας της... Τέιλορ Σουίφτ

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:00 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 23.02.2024

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στο πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η «βασίλισσα» προσπαθεί να αλλάξει την τελευταία αγωνιστική σε άλλη ημερομηνία.

Η Τέιλορ Σουίφτ θα εμφανιστεί στις 30 Μαΐου 2024 στο νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», σε μια πολυαναμενόμενη συναυλία της «The Eras Tour» που θα μπορούσε να επηρεάσει άμεσα το πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την «The Athletic», αναφέρει ότι η Ρεάλ υπέβαλε αίτημα στη La Liga σχετικά με την ημερομηνία του τελευταίου αγώνα της σεζόν, ώστε να της δοθεί περισσότερος χρόνος για να προετοιμαστούν για τη συναυλία του Τέιλορ Σουίφτ στο Μπερναμπέου την επόμενη εβδομάδα.

Το δημοσίευμα επίσης τονίζει πως η Ρεάλ Μαδρίτης, που θα μπορούσε να αναζητήσει μια δεύτερη επιπλέον ημερομηνία για μια άλλη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας στο Μπερναμπέου, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μπέτις στις 25-26 Μαΐου (ημερομηνίες προγραμματισμένες για την 38η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος).

Το πρόβλημα με την αλλαγή της ημερομηνίας εκείνου του αγώνα είναι ότι τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπέτις θα μπορούσαν να «παλεύουν» για κάτι μέσα τη σεζόν (κάποιος τίτλος ή κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο), τότε ο αγώνας τους θα πρέπει να διεξαχθεί την ίδια ώρα μαζί με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, όπως προβλέπεται στην Ισπανία την τελευταία αγωνιστική.