Αντσελότι: «Πετύχαμε κάτι σημαντικό, θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε απέναντι στη Σίτι»

Κάρλο Αντσελότι

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Αντσελότι: «Πετύχαμε κάτι σημαντικό, θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε απέναντι στη Σίτι»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε χαρούμενος με το επίτευγμα της ομάδας του, αλλά επίσης αναφέρθηκε και για την αναμέτρηση της «βασίλισσας» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Οσασούνα με 2-1 και κατέκτησε τον 20ό τίτλος στον θεσμό. Επίσης η «βασίλισσα» θα τεθεί αντιμέτωποι την Τρίτη (9/5, 22:00) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League. 

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε χαρούμενος με το επίτευγμα της ομάδας του, ενώ παράλληλα μίλησε με λίγα λόγια και για το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.  

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο 63χρονος τεχνικός: 

«Απόψε θα γιορτάσουμε λίγο, θα σκεφτώ την Τρίτη. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω αυτήν την ομάδα, αυτόν τον σύλλογο και αυτούς τους οπαδούς. Πετύχαμε κάτι σημαντικό, κατακτώντας όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους σε δύο σεζόν. 

Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Τρίτης μέσα σε μια καλή και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Θα αγωνιστούμε και θα παλέψουμε απέναντι στη Σίτι. Είμαστε πολύ κοντά σε έναν τελικό και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προσπαθήσουμε να παίξουμε σ' αυτόν», είπε ο Ιταλός προπονητής.