Απίστευτη καταγγελία: «Ή θα κοιμηθείς μαζί μου ή θα πω σε όλους ότι είσαι λεσβία»

Άντζελες Παρέχο

i

© PrtScr

Απίστευτη καταγγελία: «Ή θα κοιμηθείς μαζί μου ή θα πω σε όλους ότι είσαι λεσβία»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:34 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 25.10.2023

Η Άντζελες Παρέχο παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων στάθηκε στις απειλές που δέχτηκε από έναν πρόεδρο όταν έγινε γνωστός ο σεξουαλικός της προσανατολισμός.

Η Άντζελες Παρέχο υπήρξε ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ στο παρελθόν, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας κατάφερε να γράψει τη δική της ιστορία.
Τις τελευταίες ώρες, το όνομα της πρώην ποδοσφαιρίστριας βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας έπειτα από κάποιες αποκαλύψεις που... σοκάρουν.

Όσον αφορά στην καριέρα της, η Παρέχο είναι η σκόρερ που πέτυχε το πρώτο γκολ της Ισπανίας σε διεθνής διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Euro 1997, ενώ σε συλλογικό επίπεδο την... Ιθάκη της την βρήκε στην ιταλική Σασάρι Τόρες, με την οποία μέτρησε 288 γκολ σε 305 συμμετοχές. Επίσης, η πρώην επιθετικός αγωνίστηκε για λογαριασμό της Τορίνο, της Ρόμα, της Ατλέτικο Οριστάνο, ενώ πρωταγωνίστησε και σε πολλές ακόμα ομάδες. 

Πριν λίγες ώρες, η Παρέχο παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης σε μέσο της πατρίδας της, στην οποία μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για την αντιμετώπιση που είχε από έναν πρόεδρο όταν αποκάλυψε τον σεξουαλικό της προσανατολισμό. 

«Όταν φορούσα τη φανέλα της Εθνικής ομάδας ένιωθα μεγάλη περηφάνια. Μετά από ένα τουρνουά ωστόσο αναγκαστήκαμε να στείλουμε μία επιστολή στην Ομοσπονδία για να διαμαρτυρηθούμε για τις συνθήκες που αντιμετωπίζαμε. Ένα από τα στιγμιότυπα που μου στιγμάτισαν την καριέρα και τη ζωή, είναι οι απειλές που δέχτηκα από έναν πρόεδρο, όταν έγινε γνωστό πως είμαι λεσβία. Συγκεκριμένα ο ίδιος μου είπε ΄΄ή κοιμάσαι μαζί μου ή λέω σε όλους ότι είσαι λεσβία΄΄. Εγώ ωστόσο δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή και του απάντησα πως προτιμώ να το ξέρει όλος ο κόσμος παρά να κοιμηθώ μαζί του. Είχα την υποστήριξη των γονιών μου», δήλωσε μεταξύ άλλων.