«Ο Χάμες ήταν υπομονετικός και περίμενε για να πάρει θέση στην ενδεκάδα»: Aποθέωσε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ο νυν προπονητής του

Ο Χάμες Ροντρίγκες

i

© Intime

«Ο Χάμες ήταν υπομονετικός και περίμενε για να πάρει θέση στην ενδεκάδα»: Aποθέωσε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ο νυν προπονητής του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:50 - 25.10.2023

Υπομονετικό ποδοσφαιριστή χαρακτήρισε τον Χάμες Ροντρίγκες ο νυν προπονητής του, Ντοριβάλ Τζούνιορ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτέλεσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Απρίλιο και αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά του σε αρκετά από τα παιχνίδι των Πειραιωτών. Αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-0), εκεί όπου ο επιθετικός έκανε σαν... τρελός και ήθελε να φύγει από το ημίχρονο. Φυσικά, η θητεία του με τα «ερυθρόλευκα» δεν ήταν το μοναδικό δείγμα της συμπεριφοράς του, αφού ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν είχε εντάσεις με τους προπονητές του. 

Ωστόσο, η κατάσταση στη Βραζιλία για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού μοιάζει για την ώρα ιδανική. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο νυν τεχνικός του στη Σάο Πάολο, Ντοριβάλ Τζούνιορ, ο οποίος μίλησε για την ένταξη του Χάμες Ροντρίγκες στην ομάδα. Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο κόουτς, ο 32χρονος εξτρέμ αποτελεί έναν εξαιρετικά υπομονετικό άνθρωπο, ο οποίος περίμενε τη σωστή στιγμή για να πάρει θέση στην ενδεκάδα. 

«Ο Χάμες είχε υπομονή. Δεν είχε προσαρμοστεί και επομένως δεν χώραγε (σ.σ. στην ενδεκάδα). Ήταν σε μία διαδικασία που έπρεπε να συνηθίσει το κλαμπ, την πόλη και τους συμπαίκτες του. Ωστόσο ο ίδιος έδειξε κατανόηση και περίμενε υπομονετικά τη σειρά του», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Κολομβιανό άσο ο νυν προπονητής του. 

Χάμες σε Ντοριβάλ: «Πρέπει να με εμπιστευτείς, είμαι καλός παίκτης»

Την ίδια ώρα, ο συμπαίκτης του στη Σάο Πάολο, Ραφίνια, αποκάλυψε πως ο 32χρονος άσος ζητούσε από τον προπονητή του να του δείξει εμπιστοσύνη και πως πρέπει να τον βάλει.

«Όταν είσαι παίκτης τέτοιου επιπέδου θες να παίζεις. Για αυτό ξεχώριζε ο Χάμες στα μάτια του προπονητή του. Είναι επαγγελματίας, σέβεται τους συμπαίκτες του. Όταν έχει θέμα το συζητάει με τον κόουτς του. Μάλιστα, τις προάλλες του έλεγε: "Πρέπει να με εμπιστευτείς. Εμπιστέψου με, είμαι καλός παίκτης"», ανέφερε ο 30χρονος αμυντικός.