Η Γουέστ Χαμ ενημέρωσε πως έφτασε Αθήνα μέσω... Ακρόπολης (vid)

Ακρόπολη

i

© PrtScr

Η Γουέστ Χαμ ενημέρωσε πως έφτασε Αθήνα μέσω... Ακρόπολης (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:39 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 25.10.2023

Η αποστολή της Γουέστ Χαμ έφτασε στην Αθήνα για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό (26/10, 19:45) και μέσω των social media παρουσίασε στους φίλους της ομάδας τα αξιοθέατα της χώρας μας.

Σε ρυθμούς Αθήνας κινείται τις τελευταίες ώρες η Γουέστ Χαμ, η οποία είναι έτοιμη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τα «σφυριά» στο «Γ. Καραϊσκάκης» (26/10, 19:45), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Από τη μία, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στη Φράιμπουργκ και την ισοπαλία στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Λονδρέζοι έχουν κάνει το 2/2 στον όμιλο και θέλουν πλέον να «αγκαλιάσουν» την πρώτη θέση.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος της Αγγλίας μέσω των social media, η αποστολή της Γουέστ Χαμ έφτασε στην Αθήνα ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα κι όπως είναι λογικό, από το βίντεο της άφιξης δεν θα μπορούσε να λείπει η Ακρόπολη.

Οι Λονδρέζοι παρουσίασαν στους φίλους της ομάδας αρκετά αξιοθέατα της χώρας μας, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εξερευνώντας το περιβάλλον».

Αγγλικό ΕΠΟΣ: Χωρίς... ΜακΚίσικ, Φαλ, Μπραζντέικις, Γκος και Σίκμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γουέστ Χαμ!

Μπάσκετ και ποδόσφαιρο... έγιναν ένα για την ιστοσελίδα «The Standard», η οποία τα έκανε μπάχαλο, προσπαθώντας να γράψει ρεπορτάζ για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στην προσπάθειά της να κάνει κομμάτι για της απουσίες του Ολυμπιακού, η αγγλική ιστοσελίδα βρήκε τις απουσίες του... μπασκετικού Ολυμπιακού και μάλιστα από την περασμένη εβδομάδα, με τους Άγγλους να μην το παίρνουν χαμπάρι και να κάνουν κανονικά κομμάτι με αυτή τη βάση.

Η UEFA άλλαξε τον VAR στο ματς με τη Γουέστ Χαμ - Ο Χίνγκλερ αντί του Ρούπερτι που... δεν είδε την αγκωνιά του Σάλαϊ στον Έσε
EUROPA LEAGUE

17:52 - 24.10.2023

Η UEFA άλλαξε τον VAR στο ματς με τη Γουέστ Χαμ - Ο Χίνγκλερ αντί του Ρούπερτι που... δεν είδε την αγκωνιά του Σάλαϊ στον Έσε

Αλλαγή στον διαιτητή του VAR πραγματοποίησε η UEFA στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ, αφού αρχικά είχε ορίσει τον Ρούπερτι, τον διαιτητή που ήταν στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ.

«Οι οικοδεσπότες έχουν πληγεί από τους τραυματισμούς τελευταία. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν θα επιστρέψει πριν τον Νοέμβριο, ενώ οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Μουστάφα Φαλ, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος και Λουκ Σίκμα είναι όλοι εκτός», αναφέρει το δημοσίευμα της «The Standard».