Απέδρασε με το «διπλό» από τη Φινλανδία το Καζακστάν και άφησε την Εθνική να περιμένει
i

©Printscreen

Απέδρασε με το «διπλό» από τη Φινλανδία το Καζακστάν και άφησε την Εθνική να περιμένει

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:24 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 17.10.2023

Το Καζακστάν πήρε το «διπλό» στο Ελσίνκι κόντρα στη Φινλανδία με 2-1, αφήνοντας την Εθνική Ελλάδας στο περίμενε, ενόψει των playoffs του Nations League.

Το Καζακστάν πήρε το τρίποντο στο Ελσίνκι κόντρα στη Φιλανδία με 2-1, για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Η ομάδα του Μαγκομέντ Αντίεφ είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Μπακτιόρ Ζαϊνουτντίνοβ, ο οποίος σκόραρε τα δύο τέρματα της ομάδας του. 

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να βρουν δίχτυα. Στο 28ο λεπτό ο Ρόμπερτ Τέιλορ με καταπληκτικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στη Φινλανδία. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και έκαναν την ολική ανατροπή. 

Στο 77' ο Μπακτιόρ Ζαϊνουτντίνοβ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια, ενώ ο ίδιος στο 89ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για το Καζακστάν

Αυτό το αποτέλεσμα αφήνει την Εθνική Ελλάδας στο περίμενε... μέχρι τον επόμενο μήνα, προκειμένου να μάθει αν το Καζακστάν θα είναι η αντίπαλός της στα ημιτελικά των playoffs για την πρόκριση στο Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (9ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ