Απίστευτος διάλογος οπαδού της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μπέλιγχαμ (vid)
i

Μπέλινγκχαμ/©Intime

Απίστευτος διάλογος οπαδού της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μπέλιγχαμ (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 14:16 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η παρέμβαση του αρχηγού της Λίβερπουλ Χέντερσον, παρουσία του Άρνολντ, με τους διεθνείς Άγγλους παίκτες να ξεσπούν σε γέλια.

Ένας τολμηρός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε την ευκαιρία να προσεγγίσει τον Τζούντ Μπέλιγχαμ στο Κατάρ. Ο μέσος της Ντόρτμουντ ήταν μαζί με τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας Τζόρνταν Χέντερσον και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Τον αρχηγό της Λίβερπουλ και τον δεξιό ακραίο μπακ της αγγλικής ομάδας.  

Αρχικά είπε στον Μπέλιγχαμ ότι είναι ο καλύτερος κεντρικός μέσος στον κόσμο. Ο ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας αιφνιδιάστηκε και έδειξε αμήχανα ότι αυτό ισχύει για τον Χέντερσον. Ο οπαδός συνέχισε απτόητος, ζητώντας του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε πήρε τον λόγο ο Χέντερσον, ο οποίος απάντησε: «Όχι, όχι. Όχι στη Μαδρίτη. Δεν θα πάει στη Μαδρίτη». 

Ο οπαδός της Ρεάλ έκανε ...ντρίμπλα που θα ζήλευε ακόμα και ο Μέσι: «Η Λίβερπουλ θα χάσει στον τελικό του Champions League από τη Ρεάλ», προκαλώντας το γέλιο των τριών παικτών. Συνέχισε, κάνοντας την τελευταία ...προσφορά στον Μπέλιγχαμ για να τον πείσει: «Αν έρθεις στη Ρεάλ θα σου δώσουμε τη Χρυσή μπάλα». Ο Μπέλιγχαμ απάντησε: «Θα δούμε...». Έτσι έληξε αυτός ο απίστευτος διάλογος.                   

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από τη Γερμανία αναφέρουν ότι η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλόπ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Μπέλιγχαμ. Ίσως γι' αυτό τον λόγο τον έχουν από κοντά ο Χέντερσον με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ.