Απίθανο: Οπαδοί της Αμπερντίν πετούσαν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα της Ελσίνκι και διέκοψαν προσωρινά το ματς! (vid)
i

©printscreen

Απίθανο: Οπαδοί της Αμπερντίν πετούσαν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα της Ελσίνκι και διέκοψαν προσωρινά το ματς! (vid)

Κώστας Τσιακλής 10:16 - 01.12.2023

Ένα απίθανο σκηνικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Ελσίνκι με την Αμπερντίν. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων πετούσαν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα της Ελσίνκι, με αποτέλεσμα να διακόψουν για λίγο το ματς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ΠΑΟΚ στο Conference League, η Ελσίνκι υποδέχθηκε την Αμπερντίν.

Οι δύο ομάδες ήταν βαθμολογικά αδιάφορες και πρόσφεραν γκολ και θέαμα, μένοντας τελικά στην ισοπαλία με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Μπαντέ και Χόστικα στο 16ο και 33' αντίστοιχα. Οι Σκωτσέζοι έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν στο 41' με τον ΜακΝτόναλντ, πριν ισοφαρίσουν πριν ισοφαρίσουν στο 56' με τον Λουίς Ενρίκε.

Κάπως έτσι οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη στον όμιλο, με την Αμπερντίν να είναι 3η στον όμιλο με τρεις βαθμούς και την Ελσίνκι να είναι τελευταία με δύο. Οι ομάδες από Σκωτία και Φινλανδία απειλούνται να μην γευτούν τη χαρά της νίκης αφού την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Απίθανες εικόνες στο Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Λιλ: Άνθρωποι του γηπέδου προσπαθούν με πετσέτες να μαζέψουν το συσσωρευμένο νερό! (vid)
CONFERENCE LEAGUE

19:31 - 30.11.2023

Απίθανες εικόνες στο Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Λιλ: Άνθρωποι του γηπέδου προσπαθούν με πετσέτες να μαζέψουν το συσσωρευμένο νερό! (vid)

Η αναμέτρηση της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με τη Λιλ βρισκόταν σε κίνδυνο μετά τις καταρρακτώδεις βροχές στη Σλοβενία. Οι άνθρωποι του γηπέδου πάντως κάνουν τα πάντα για το καλύτερο αφού προσπαθούν να μαζέψουν το συσσωρευμένο νερό ακόμα και με πετσέτες!

Πάντως η κορυφαία στιγμή του αγώνα ήταν άλλη και είχε για πρωταγωνιστές τους οπαδούς της Αμπερντίν. Στο 52' οι Σκωτσέζοι ξεκίνησαν να πετούν χιονόμπαλες στον τερματοφύλακα της Ελσίνκι, Μαενπά, με αποτέλεσμα να διακόψουν για μικρό χρονικό διάστημα το παιχνίδι. Ο αρχηγός Τζόνι Χάγιες κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας του να σταματήσουν ενώ τα μεγάφωνα τους προειδοποίησαν ότι η αναμέτρηση θα διακοπεί οριστικά αν το φαινόμενο συνεχιζόταν.

Τελικά οι οπαδοί της Αμπερντίν σταμάτησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε, πριν διακοπεί ξανά περίπου είκοσι λεπτά πριν το τέλος. Τότε η διακοπή έγινε λόγω της αρκετής συσσώρευσης χιονιού που είχε ο αγωνιστικός χώρος. Τα εκχιονιστικά μπήκαν στο γήπεδο, καθάρισαν ένα μεγάλο μέρος τους και έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά.