Απίθανο «Χ» ημίχρονο και... θρίαμβος τελικό για τη Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Τορίνο (4-2)

Γιουβέντους

i

© Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Απίθανο «Χ» ημίχρονο και... θρίαμβος τελικό για τη Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Τορίνο (4-2)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:50 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 06:49 - 01.03.2023

Σε ένα παιχνίδι με αρκετό σασπένς η Γιουβέντους πήρε τη νίκη κόντρα στην Τορίνο (4-2), καλωσορίζοντας πίσω τον Πογκμπά με τον καλύτερο τρόπο.

Στο μοτίβο της Μίλαν, η Γιουβέντους καλωσόρισε πίσω τον Πολ Πογκμπά με τον πιο όμορφο τρόπο, μετά τον θρίαμβο της στο ντέρμπι του Τορίνου, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Το παιχνίδι τα είχε όλα και εν τέλει, παρά τη νίκη της Μπολόνια επί της Ίντερ, η «Μεγάλη Κυρία» βρίσκεται και πάλι σε τροχιά Ευρώπης.

Η «γκρανάτα» πάγωσε τους οπαδούς της γηπεδούχου, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με κοντινή προβολή του Καραμό. Η απάντηση της «Γιούβε» ήταν άμεση, με τον Κουαδράδο να κάνει το 1-1 στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 2-2.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια πέτυχαν από ένα τέρμα, με τον Σανάμπρια να κάνει το 1-2 στο 43' και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα (45+1) ο Ντανίλο να φέρνει ξανά το ματς στα ίσα.

Τα δοκάρια των Βλάχοβοτς στο 57' και Λινέτι στο 67' είχαν προειδοποιητικό χαρακτήρα για το Τορίνο, το οποίο είδε τελικά την Γιουβέντους να του «κλέβει» τη νίκη στο ντέρμπι ντε Λα Μόλε με θριαμβευτικό τρόπο. Ο Μπρέμερ ήταν εκείνος ο οποίος τελικά έφερε την ανατροπή στο 71' - κάνοντας το 3-2 κόντρα στην πρώην ομάδα του - για να έρθει ο Ραμπιό και να δώσει τη,,, χαριστική βολή στο 81'.