Ο Μουρίνιο έδωσε... show στο Κρεμονέζε - Ρόμα, έφαγε κόκκινη στο 46' και αποχώρησε στο 89' (vids)
i

© Glomex

Ο Μουρίνιο έδωσε... show στο Κρεμονέζε - Ρόμα, έφαγε κόκκινη στο 46' και αποχώρησε στο 89' (vids)

Sportal newsroom 23:06 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 28.02.2023

Ο Μουρίνιο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα νεύρα του στο Κρεμονέζε - Ρόμα, με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα στο 46' και τελικά να φύγει από το γήπεδο στο... 89'.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν φημίζεται για την... ψυχραιμία του και τρανό παράδειγμα αποτελεί τα όσα έκανε στην αναμέτρηση της Serie A, ανάμεσα σε Κρεμονέζε και Ρόμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα που είχε με τον Πιτσινίνι, με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη κάρτα (46'). Τι προηγήθηκε; Ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν υπέδειξε το φάουλ του Τσατζού στον Κουμπούλα, προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία του προπονητή και εν τέλει την αποβολή του.

Ο Μουρίνιο παρακολούθησε τελικά την αναμέτρηση από την κερκίδα όμως τελικά αποχώρησε και από αυτή για τα αποδυτήρια, όταν λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Τσιοφάνι εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 των γηπεδούχων.

Όμως σε αυτή την ιστορία υπήρχε... happy end και σε αυτό πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας. Στο τέλος του αγώνα η κάμερα τους αποτύπωσε να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία ήρθε κόντρα σε δύσκολο αντίπαλο.