Ασύλληπτο γκολ του Μπιράγκι από το κέντρο και επιστροφή στις νίκες για τη Φιορεντίνα (vids)
i

© Alessandro Sabattini/Getty Images

Ασύλληπτο γκολ του Μπιράγκι από το κέντρο και επιστροφή στις νίκες για τη Φιορεντίνα (vids)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:11 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 27.02.2023

Η Φιορεντίνα πήρε τη νίκη κόντρα στην Ελλάς Βερόνα, για την 24η αγωνιστική της Serie A, με το τελευταίο γκολ να αποτελεί το highlight της βραδιάς.

Η Φιορεντίνα έκανε... περίπατο κόντρα στην Ελλάς Βερόνα και επέστρεψε στις νίκες με το εκθαμβωτικό 0-3, το οποίο πέτυχε μακριά από την έδρα της. Η ομάδα της Φλωρεντίας ακόμα δεν έχει χάσει την ευκαιρία να βγει στην Ευρώπη και αυτό αποτελεί ένα πρώτο βήμα από τα πολλά και δύσκολα που έχει μπροστά της.

Το 0-1 προήλθε από τον Αντονίν Μπάρακ, στο 12', ο οποίος όμως δεν πανηγύρισε, αφού ανήκει στη Βερόνα και αγωνίζεται ως δανεικός στους «βιόλα». Ακολούθησε ο Καμπράλ στο 37' με πλασέ εντός της περιοχής, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Εντούτοις κανένα από τα δύο αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί με το τρίτο.

Η Φιορεντίνα κέρδισε φάουλ στο κέντρο και ο Μαντραγκόρα έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο. Ο Μπιράγκι είδε αντιπάλους και συμπαίκτες να περπατούν στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια αυτή αποφάσισε να εκτελέσει απευθείας το λάκτισμα, στέλνοντας την μπάλα... συστημένη στα δίχτυα του Μοντίπο.