Παραιτήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Βλάνταν Μιλόγεβιτς

i

©intime

Παραιτήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς

Στέλιος Βαρδάκης • 13:30 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:30 - 04.12.2023

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Απόλλωνα Λεμεσού υπέβαλε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς με βάση ρεπορτάζ από τη Κύπρο.

Ο Απόλλων Λεμεσού έμεινε ισόπαλος 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου. Αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για τους «κυανόλευκους» που βρίσκονται πλέον στην 7η θέση του πρωταθλήματος μαζί με τη Νέα Σαλαμίνα.

Τα διαδοχικά κακά αποτελέσματα έφεραν και τη παραίτηση του προπονητή της ομάδας Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σύμφωνα με όσα μετέφερε η εκπομπή Goal N' Roll της Cytavision ο πρώην προπονητής των ΑΕΚ και Πανιωνίου έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Κίρζη, εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας της Λεμεσού. Αν και προσπάθησε να τον μεταπείσει αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι ο Απόλλωνας Λεμεσού βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αναζήτηση προπονητή. 

Αν και η σεζόν στο πρωτάθλημα ξεκίνησε ιδανικά για τον Απόλλωνα, που βρέθηκε και στην κορυφή της βαθμολογίας κάποια στιγμή, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα να χρειάζεται ένα ισχυρό «ηλεκτροσόκ» η ομάδα για να ανακάμψει αγωνιστικά.

Για τον Απόλλωνα ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οθέλλο (08/12 19:00) και είναι ερωτηματικό για το ποιος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τους πρωταθλητές της σεζόν 2021/22, με την διοίκηση της ομάδας να είναι στο ψάξιμο ώστε να βρεθεί ο καταλληλότερος για να αναλάβει την ομάδα και να καταφέρει να αλλάξει άρδην το κλίμα.