Λύγισε την Επισκοπή και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής ο Απόλλων Σμύρνης

Απόλλων Σμύρνης - Επισκοπή

i

© Intime

Λύγισε την Επισκοπή και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής ο Απόλλων Σμύρνης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:38 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 23.04.2023

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε εύκολα τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Επισκοπή για την 21η αγωνιστική της Super League 2 και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου, όντας στο -4 από την πρωτοπόρο Κηφισιά.

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 3-1 της Επισκοπής, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2. Με σκόρερ τους Κουάδρα, Καρίμ και Χαλίμι, οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες, ενώ για τους «Κρητικούς» μείωσε ο Σταθόπουλος, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

Απόλλων Σμύρνης - Επισκοπή 3-1

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μπήκε καλύτερα στο ματς, πίεσε από το ξεκίνημα τον αντίπαλο με σκοπό να πάρει το προβάδισμα γρήγορα. Στο 23ο λεπτό, Ο Κουάδρα δοκίμασε το σουτ και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ εννιά λεπτά αργότερα η Επισκοπή έφερε το ματς στα ίσα με τον Σταθόπουλο (1-1).

Με την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου, ο Απόλλων συνέχισε να έχει την κατοχή και δύο λεπτά πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα, η πίεση απέδωσε καρπούς, καθώς ο Καρίμ έκανε το 2-1 κι έδωσε πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια, η Επισκοπή προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν έδωσε πολλά περιθώρια.

Στο 89ο λεπτό ήρθε και το τρίτο γκολ για τον Απόλλων με τον Θεοχάρη, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά από καλή θέση και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του (3-1). Μ ε αυτήν τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 44 πόντους και μείωσαν τη διαφορά τους στο -4 από την πρωτοπόρο Κηφισιά, ενώ η Επισκοπή παρέμεινε βυθισμένη στην επικίνδυνη ζώνη με μόλις εννιά βαθμούς.

ΑΕΛ - Αλμωπός 2-0

Στο μεγάλο ματς του άλλου ομίλου, η ΑΕΛ επικράτησε με 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 40 πόντους, στο -6 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό. Στο 24' ο Πεντρόσο άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 82' ο Παπαγεωργίου κλείδωσε τη νίκη για τους «βυσσινί». Από την άλλη, ο Αλμωπός παρέμεινε στην ένατη θέση με 24 πόντους.

Διαγόρας - Νίκη Βόλου 1-2

Η Νίκη Βόλου πήρε το διπλό στη Ρόδο, επικρατώντας 2-1 του Διαγόρα. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην τέταρτη θέση με 35 πόντους, ενώ ο Διαγόρας έμεινε 10ος με 22 και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «Βολίώτες» πήραν το προβάδισμα χάρη στα γκολ των Μιράντα και Κάσσου, ενώ ο Μανιάς μείωσε για τους γηπεδούχους στο 38ο λεπτό.

Απόλλων Πόντου - Θεσπρωτός 0-1

Ο Θεσπρωτός πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Απόλλωνα με 0-1, χάρη στο γκολ του Δρίτσα στο 56ο λεπτό. Με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην προτελευταία θέση με 12 πόντους, ενώ ο Απόλλων βρίσκεται στην 11η θέση με 21 βαθμούς.