Αραούχο: «Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του ενώ εμείς όχι»
i

©glomex

Αραούχο: «Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του ενώ εμείς όχι»

Κώστας Τσιακλής 00:57 - 31.08.2023

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα με την Αντβέρπ και δήλωσε μεταξύ άλλων πως οι Βέλγοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, σε αντίθεση με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Αντβέρπ με 1-2 και έμεινε εκτός ομίλων Champions League. Ο σκόρερ της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην Cosmote TV και ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι Βέλγοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους ενώ η Ένωση όχι.

Για το ματς και που κρίθηκε το παιχνίδι ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ πως σήμερα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του, εμείς όχι. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να εκμεταλλεύεσαι την κάθε ευκαιρία αλλιώς θα μείνεις πίσω. Ο αντίπαλος μπόρεσε και σκόραρε και απόψε. Έκαναν το δικό τους παιχνίδι, ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Αυτοί κατάφεραν να σκοράρουν, εμείς όχι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με ηρεμία αλλά το αποτέλεσμα ήταν άλλο».

Αλμέιδα: «Αν θέλεις να παίξεις στο Champions League, δεν πρέπει να κάνεις αυτά τα μικρά λάθη»
CHAMPIONS LEAGUE

00:43 - 31.08.2023

Αλμέιδα: «Αν θέλεις να παίξεις στο Champions League, δεν πρέπει να κάνεις αυτά τα μικρά λάθη»

Ο Αλμέιδα παραδέχθηκε πως και για τον ίδιο κυρίως αλλά και για τους ποδοσφαιριστές του, ο αποκλεισμός από το Champions League, ήταν ένα όνειρο που χάθηκε και στάθηκε στα μικρά λάθη που έγιναν και κόστισαν ακριβά.

Για την πρόκληση του Europa League σχολίασε: «Θεωρώ πως η πρόκληση είναι το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή. Στο προηγούμενο πήραμε ισοπαλία. Πρέπει να αδειάσουμε το κεφάλι μας από το σημερινό και να δούμε το ματς της Κυριακής».