Υπέροχη στιγμή στην «OPAP Arena»: ΑΕΚτζήδες πήγαν και έδωσαν συγχαρητήρια στους οπαδούς της Αντβέρπ
i

© Intime

Υπέροχη στιγμή στην «OPAP Arena»: ΑΕΚτζήδες πήγαν και έδωσαν συγχαρητήρια στους οπαδούς της Αντβέρπ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 00:37 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:40 - 31.08.2023

Μια πολύ όμορφη στιγμή διαδραματίστηκε μετά τη λήξη του αγώνα στην «OPAP Arena», με μία μερίδα φίλων της ΑΕΚ να πηγαίνει και να συγχαίρει τους οπαδούς της Αντβέρπ για την πρόκρισης της ομάδας τους.

Μία υπέροχη εικόνα που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα εκτυλίχθηκε στην «OPAP Arena», με πρωταγωνιστές τους υποστηρικτές της ΑΕΚ. Πιο αναλυτικά, μετά το τέλος του αγώνα με την Αντβέρπ, μερίδα των φίλων της Ένωσης επισκέφθηκε το πέταλο στο οποίο βρίσκονταν οι φίλοι των Βέλγων και τους έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση. 

Θυμίζουμε πως το τελικό σφύριγμα του Χιλ Μανθάνο βρήκε τους «κιτρινόμαυρους» να χάνουν με 2-1 από την ομάδα του Φαν Μπόμελ. Ο Κέρκ και ο Μπαλίκουισα αποτέλεσαν τους σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ενώ από μεριάς ΑΕΚ το μοναδικό της γκολ πέτυχε ο Σέρχιο Αραούχο.

Πότε είναι η κλήρωση της ΑΕΚ για τους ομίλους του Europa League

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και το ευρωπαϊκό της ταξίδι θα συνεχιστεί στους ομίλους του Europa League. Εκεί που βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός από το βράδυ της Τρίτης (29/8) μετά τις δύο ήττες από την Μπράγκα.

 Το πιο πιθανό σενάριο είναι να δώσει το «παρών» και ο Ολυμπιακός, καθώς στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 3-1 της Τσουκαρίτσι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σήμερα (31/8) θα διεξαχθεί η ρεβάνς.

Η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (01-09, 14:00, COSMOTE SPORT 1).