Προληπτικά εκτός ο Αραούχο από το ματς με τον Άρη

Αραούχο

i

© intime

Προληπτικά εκτός ο Αραούχο από το ματς με τον Άρη

Κώστας Τσίλης 20:42 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 04.12.2023

Μια ακόμα απώλεια της τελευταίας στιγμής μετρά ο Αλμέιδα για το ΑΕΚ – Άρης, καθώς έμεινε εκτός μάχης ο Αραούχο.

Σαν να μην έφταναν στον Ματίας Αλμέιδα οι έτσι κι αλλιώς μπόλικες απουσίες που κλήθηκε να διαχειριστεί από τις προηγούμενες μέρες για το ματς με τον Άρη, του προέκυψε και ακόμα μια. Σημαντική μεν, έστω και για όχι σοβαρό λόγο. Ο Σέρχιο Αραούχο έμεινε εκτός αποστολής, για λόγους περισσότερο προληπτικούς, καθώς προφανώς δεν ήταν στο 100% της ετοιμότητάς του.

Αυτό προφανώς σημαίνει πως δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Όμως δεν αλλάζει και το γεγονός πως ο Αλμέιδα θα στερηθεί απ’ αυτό το σημαντικό ματς με τον Άρη, μια ακόμα επιλογή για την επιθετική γραμμή.

Μπήκαν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων Γκαρσία και Κάλενς

Αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση μετρούν και ο Γκαρσία και ο Κάλενς, καθώς μπήκαν σήμερα στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Μπορεί τα ονόματα του Λιβάι Γκαρσία και του Άλεξ Κάλενς να βρίσκονται στο απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα για το αποψινό ματς με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όμως αμφότεροι μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση και είναι πολύ πιθανό ακόμα και να προλάβουν το ματς της ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Στην προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί, τόσο ο Γκαρσία όσο και ο Κάλενς, ανέβασαν ρυθμούς και δούλεψαν σε φουλ ένταση. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως μέσα στην εβδομάδα και οι δυο θα ενσωματωθούν κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Και ως εκ τούτου έχουν αυξημένες πιθανότητες και οι δυο, να προλάβουν να είναι εγκαίρως έτοιμοι για να τεθούν στην διάθεση του Αλμέιδα για το ματς της Κυριακής.