Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:51 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 04.12.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άρη στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη το βράδυ της Δευτέρας (4/12) στην «OPAP Arena» στο μεγάλο -και τελευταίο χρονικά- παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής και κατ' επέκταση του πρώτου γύρου της Stoiximan Super League.

Από τη μία η «Ένωση» προέρχεται από την ήττα με την Μπράιτον, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση και θέλει τη νίκη κόντρα στους «κίτρινους» για να διατηρηθεί μια ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Και από την άλλη η ομάδα του Άκη Μάντζιου, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κι εκτός έδρας.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους Θεσσαλονικείς έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Σημειώνεται ότι ο Αργεντινός τεχνικός είχε για ακόμη μία φορά γεμάτο απουσιολόγιο με τους Στάνκοβιτς, Λιβάι Γκαρσία, Γιόνσον, Κάλενς, Γαλανόπουλο και Φαν Βέερτ να είναι εκτός.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι και Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Γκατσίνοβιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τσούμπερ, με τον Μάνταλο από πίσω του.

Το τρομερό σερί στο «σπίτι» της και ο «αγαπημένος» αντίπαλος του Τσούμπερ (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:10 - 04.12.2023

Το τρομερό σερί στο «σπίτι» της και ο «αγαπημένος» αντίπαλος του Τσούμπερ (vids)

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην «OPAP Arena» το βράδυ της Δευτέρας (04/12, 21:00) με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να διευρύνει το σερί στην έδρα της και να κλείσει με θετικό πρόσημο τον πρώτο γύρο. Γκολ γι' ακόμη ένα ματς θα επιδιώξει κόντρα στον «αγαπημένο» του αντίπαλο ο Στίβεν Τσούμπερ

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Τσούμπερ.