Άρης: Με τις γνωστές απουσίες και χωρίς Βερστράτε κόντρα στην ΑΕΚ
i

@intime

Άρης: Με τις γνωστές απουσίες και χωρίς Βερστράτε κόντρα στην ΑΕΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 14:19 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 03.12.2023

Χωρίς τον Φεράρι για ένα ακόμη παιχνίδι, τον τιμωρημένο Βερστράτε αλλά και τους χρόνια απόντες Ρουπ, Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Άκη Μάντζιου την ΑΕΚ αύριο το βράδυ.

Με την προπόνηση, που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι επί Αθηναϊκού εδάφους, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (04/12), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.    

Ο Άκης Μάντζιος, δεν έχει κάποια σημαντική επιστροφή σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Φεράρι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα στον έσω πλάγιο και θα λείψει από δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ παραμένουν εκτός και οι μακροχρόνια απόντες, Ρουπ, Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία. Η νέα, και σημαντική απουσία που έχει να διαχειριστεί είναι αυτή του τιμωρημένου Βερστράτε.  

Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ (21:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Άρης: Άλλο ματς, ίδιος ο βαθμός δυσκολίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:07 - 03.12.2023

Άρης: Άλλο ματς, ίδιος ο βαθμός δυσκολίας

Ο διαφορετικός τρόπος που αγωνίζεται η ΑΕΚ σε σχέση με τον Παναθηναϊκό θα καθορίσει και τις αποφάσεις του Μάντζιου για την τακτική προσέγγιση που θα έχει η ομάδα του και την απάντηση στο δίλλημα που υπάρχει για δυο θέσεις.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Matarrita, Ferrari, Manu Garcia (τραυματίες), Pavicic, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής (Κ19).