Απίστευτες σκηνές στην Αργεντινή: Ο Ρικέλμε εκλέχθηκε πρόεδρος της Μπόκα κι επικράτησε πανζουρλισμός (vids)

Χουάν Ρικέλμε

i

©Photo by Marcelo Endelli/Getty Images/Ideal Images

Απίστευτες σκηνές στην Αργεντινή: Ο Ρικέλμε εκλέχθηκε πρόεδρος της Μπόκα κι επικράτησε πανζουρλισμός (vids)

Κώστας Τόπας 09:43 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 18.12.2023

Απίστευτη αποθέωση για τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος εκλέχθηκε πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς και το έκανε έχοντας συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Αργεντινής!

Κι επίσημα ο νέος πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς είναι ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε! Η νίκη έγινε γνωστή όταν είχε καταμετρηθεί μόνο λίγο περισσότερο από το 30% των ψήφων. Από την αντίπαλη λίστα αναγνώρισαν ότι η διαφορά ήταν ανέφικτη. Στη ψηφοφορία συμμετείχαν 43.367 μέλη, σπάζοντας το ρεκόρ που είχε πετύχει η Μπόκα το 2019. Δεν ήταν ακόμα αρκετό για να σπάσει το ιστορικό στίγμα στον κόσμο, που εξακολουθεί να ανήκει στην Μπαρτσελόνα ​​με 57.088 ψήφους το 2010.

Ο Ρικέλμε, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος, θα είναι πλέον ο νούμερο ένα ηγέτης της Μπόκα. Η ευθύνη του δεν θα είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να διευθύνει όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο της Αργεντινής. Ο παλαίμαχος επιθετικός συγκέντρωσε το 65% των ψήφων στις εκλογές της Μπόκα Τζούνιορς και κέρδισε με μεγάλη διαφορά στις εκλογές τον Μαουρίσιο Μάκρι.

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, οπαδοί της Μπόκα αποθέωσαν τον Ρικέλμε, με τον οποίο πανηγύρισαν έξαλλα με συνθήματα.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο