«Δικαιοσύνη για τον Άλκη» ζήτησαν οι οπαδοί του Άρη πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ
i

©intime

«Δικαιοσύνη για τον Άλκη» ζήτησαν οι οπαδοί του Άρη πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ

Sportal newsroom 20:48 - 08.05.2023

«Δικαιοσύνη για τον Άλκη», έγραφαν τα χαρτόνια από του οπαδούς του Άρη που βρίσκονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ για την προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Απόστολου Τερζή θέλει τη νίκη για το γόητρό του, σε αντίθεση με την Ένωση που με νίκη παραμένει στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Πριν τον αγώνα λοιπόν μία μερίδα οπαδών του Άρη που βρίσκονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κρατούσε χαρτόνια που πάνω έγραφαν, «Δικαιοσύνη για τον Άλκη». 

©intime

Αυτή την περίοδο συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού πριν από ενάμιση χρόνο κοντά στο γήπεδο του Άρη από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Σήμερα μάλιστα έδωσε κατάθεση στο δικαστήριο ο 9ος κατηγορούμενος. «Τα λόγια μπροστά στον θάνατο δεν έχουν σημασία. Έζησα και εγώ ένα θανατά ενός δικό μου πρόσωπο και κατάλαβα τον πόνο. Ένα μεγάλο συγγνώμη», είπε στην αρχή της απολογίας του. 

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μαζί του ένα μαχαίρι και ο λόγος που το πήρε ήταν ο φόβος ότι τους περίμεναν. Μάλιστα παραδέχτηκε πως μαχαίρωσε δύο φορές τον φίλο του Άλκη.