Άρης: Αφαίρεση βαθμών και ανάκληση δελτίων ζητάει ο Μήτρογλου
i

Μήτρογλου/©Intime

Άρης: Αφαίρεση βαθμών και ανάκληση δελτίων ζητάει ο Μήτρογλου

Αλέξης Σαββόπουλος 11:25 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 22.03.2023

Ο πρώην επιθετικός του Άρη κατέθεσε νέο αίτημα επιβολής έξτρα ποινών για καθυστέρηση στην καταβολή της δόσης του Μαρτίου.

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και νέα επεισόδια η κόντρα του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός κατέθεσε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ νέο αίτημα επιβολής έξτρα ποινών στην ΠΑΕ Άρης, επειδή δεν του καταβλήθηκε για μια εβδομάδα η δόση των 50.000 ευρώ της 15ης Μαρτίου. Ο λόγος που δεν έχει γίνει αυτό είναι γιατί οι κιτρινόμαυροι, περιμένουν από το δικαστήριο, τη νέα ρύθμιση στην καταβολή των δόσεων για το ποσό των 350.000 ευρώ που έχει μείνει ως υπόλοιπο από το αρχικό ποσό των 600.000 ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι έχει πάρει σχεδόν τα μισά, ο πρώην επιθετικός του Άρη συνεχίζει να τραβάει το σχοινί και να επιδεικνύει μια ανεξήγητα εκδικητική στάση απέναντι στον Άρη, ζητώντας, με χθεσινή απόφαση, από το διαιτητικό της ΕΠΟ, μέσω του νομικού του εκπρόσωπου, την επιβολή έξτρα πονών. Δηλαδή, να επιβληθεί στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος, καθώς η ποινή της ανάκλησης των δελτίων των ποδοσφαιριστών που

αποκτήθηκαν με μεταγραφή και ως ελεύθεροι κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2023.