Άρης: Το unfair του Μήτρογλου
i

Μήτρογλου/©Intime

Άρης: Το unfair του Μήτρογλου

Αλέξης Σαββόπουλος 16:19 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 13.02.2023

Τι απαντά ο Άρης στην προσφυγή του Έλληνα επιθετικού στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας την επιβολή ποινών.

Για μια ακόμη φορά στην κόντρα βρίσκονται ο Άρης και ο Κώστας Μήτρογλου. Αιτία αυτή τη φορά η εκπρόθεσμη κατά επτά μέρες καταβολή της δόσης του Ιανουαρίου προς τον παίκτη στα πλαίσια της συμφωνίας που έχουν κάνει οι δύο πλευρές όσον αφορά την καταβολή των 600.000 ευρώ που του οφείλονται.

Ο Άρης, είχε ενημερώσει την πλευρά του παίκτη ότι θα του καθυστερήσει για μια εβδομάδα την καταβολή των 50.000 ευρώ της δόσης του Ιανουαρίου, όπως και έγινε, αλλά παρόλα αυτά ο παίκτης προσέφυγε στο διαιτητικό ζητώντας επιβολή ποινών. 

Τι έδειξαν τα τέσσερα βίντεο που προβλήθηκαν στη δίκη για την δολοφονία του Άλκη (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:45 - 13.02.2023

Τι έδειξαν τα τέσσερα βίντεο που προβλήθηκαν στη δίκη για την δολοφονία του Άλκη (vids)

Με την προβολή βίντεο από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης συνεχίστηκε την Δευτέρα (13/02) για 7η μέρα, η δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη φονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, εναντίον του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Κίνηση που από τον Άρη υποστηρίζουν ότι συνιστά… αχαριστία από τη στιγμή που είναι ήδη πληρωμένος και τη δόση αυτού του μήνα η οποία λήγει αύριο (14/2) και ανέρχεται και αυτή στο ποσό των 50.000 ευρώ. 

Μάλιστα λένε ότι ενώ έχει εξοφληθεί, δεν δέχεται να αποσύρει την καταγγελία η οποία θα συζητηθεί κανονικά αύριο, με κίνδυνο όχι κάποιες κυρώσεις για την ΠΑΕ, αλλά να εκπέσει η συμφωνία διακανονισμού και η ομάδα της Θεσσαλονίκης να κληθεί να καταβάλει εφάπαξ, ολόκληρο το υπόλοιπο ποσό.