Άρης και Σιαμπάνης: Η επόμενη μέρα
i

Σιαμπάνης/©intime

Άρης και Σιαμπάνης: Η επόμενη μέρα

Αλέξης Σαββόπουλος 08:34 - 22.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 22.03.2023

Το Sportal αναλύει τα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον του 23χρονο τερματοφύλακα του οποίου το συμβόλαιο με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Για τον Μάριο Σιαμπάνη το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σηματοδότησε μόλις την 3η φετινή του εμφάνιση. Η καλή σεζόν που πραγματοποιεί ο Κουέστα δεν του επέτρεψε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ακόμη και στο κύπελλο που οι προπονητές είθιστε να χρηαιμοποιούν τους… δεύτερους τερματοφύλακες, ο Πάρντιου προτίμησε, πλην ενός αγώνα, τον Ισπανό.

Ο Σιαμπάνης βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο της καριέρας του που καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση. Το συμβόλαιό του με τον Άρη ολοκληρώνεται και παρότι είναι μόλις 23 ετών, ήταν συνήθως στη σκιά του Κουέστα. Δεν πήρε όσα παιχνίδια ενδεχομένως υπολόγισε και παρότι δεν τον πήραν τα χρόνια, προφανώς και θα ήθελε να έχει πιο ενεργό ρόλο.

Ήδη, έχει το δικαίωμα να μιλήσει και να υπογράψει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί καη σύμφωνα με της πληροφορίες η προοπτική του εξωτερικού δεν τον αφήνει αδιάφορο. Ούτε φυσικά και το να παραμείνει στον Άρη, αλλά με διαφορετική δεδομένα, οικονομικά και αγωνιστικά.

Ο Άρης από την άλλη, χωρίς να έχει ανοίξει τα χαρτιά του δεν είναι αρνητικός στην παραμονή του. Είναι νεαρός, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και είναι Έλληνας, κάτι που μπορεί να μετρήσει στην προσπάθεια να αυξηθεί το ελληνικό στοιχείο την επόμενη χρονιά, όπως παραδέχτηκε και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του Σιαμπάνη στον Άρη, ειδικά εφόσον παραμείνει βασικός και στα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ.