Άρης: Πειθαρχική δίωξη στον Νταμπό
i

Νταμπό/©Intime

Άρης: Πειθαρχική δίωξη στον Νταμπό

Αλέξης Σαββόπουλος 16:01 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 21.03.2023

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον μέσο του Άρη για υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος αξιωματούχου ομάδας. Ποιος ο κίνδυνος.

Από όλα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ (χει-ρονομίες Βιειρίνια, Ζίφκοβιτς κτλ), ο παρατηρητής της Λίγκας έγραψε στην έκθεσή του ότι ο Νταμπό επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος αξιωματούχου ομάδας (προφανώς του ΠΑΟΚ) με συνέ-πεια να επιληφθεί ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Άρη.

Είναι πολλά τα χρήματα για elite διαιτητές - Τα ποσά με τα οποία αμείβονται και το παράδειγμα του Σιδηρόπουλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:45 - 21.03.2023

Είναι πολλά τα χρήματα για elite διαιτητές - Τα ποσά με τα οποία αμείβονται και το παράδειγμα του Σιδηρόπουλου

H ζήτηση για τους elite διαιτητές στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι τεράστια, ωστόσο το κασέ τους απέχει πολύ από τα χρήματα που τους προσφέρει η ΕΠΟ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΕΠΟ: «Η δίωξη ασκείται διότι στις 19-3-2023 στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έλαβε χώρα στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Super League, ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Άρης, Dabo Bryan Boylaye Kevin επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος αξιωματούχου ομάδας. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 10 παρ. 1 περ. β’, 2 περ.α’, παρ. 5 περ.ε’, στ’ στοιχ.ii, 25 παρ.2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Με Βάση τη δίωξη ο Νταμπό κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της λίγκας, σε απολογία την Πέμπτη 23/3/2023 και ώρα 12:00 π.μ. Σύμφωνα με τα άρθρα με τα οποία κλήθηκε σε απολογία κινδυνεύει με ποινή δυο αγωνιστικών τιμωρίας.