Το… σήκωσε και με την Καταντζάρο ο Σουνάς
i

Σουνάς/©Intime

Το… σήκωσε και με την Καταντζάρο ο Σουνάς

Αλέξης Σαββόπουλος 11:13 - 21.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:14 - 21.03.2023

Στη Serie B θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο πρώην παίκτης του Άρη, που πανηγύρισε την άνοδο με την ιταλική ομάδα.

Ακόμη μια άνοδο στο ενεργητικό του κατέγραψε ο Δημήτρης Σουνάς, που εδώ και πολλά χρόνια… βγάζει το ποδοσφαιρικό ψωμί του στην Ιταλία. Ο 28χρονος πρώην παίκτης του Άρη, πανηγυρίζει από προχθές την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Serie C με τη φανέλα της Καταντζάρο, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας της Καταντζάρο, με 29 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ σε 1.932 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Δημήτρης Σουνάς που προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη και έμεινε ελεύθερος από τους κιτρινόμαυρους το 2015, βρίσκεται ήδη εννιά σεζόν στη γειτονική χώρα και είναι η 3η φορά που πετυχαίνει την άνοδο από την 3η κατηγορία. Το έχει πετύχει ακόμη με την Ρετζίνα και την Περούτζια. Μόνο με την Μονόπολι δεν το κατάφερε στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Με την φανέλα του Άρη αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια πετυχαίνοντας δυο γκολ τη διετία 2012-14, ενώ υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Η ανάρτηση του Καρυπίδη για ηλίθιους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:39 - 20.03.2023

Η ανάρτηση του Καρυπίδη για ηλίθιους

Η πρωινή ανάρτηση του Καρυπίδη στο Instagram, η οποία έρχεται να δώσει συνέχεια στο επεισοδιακό ντέρμπι, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» στα τελευταία λεπτά του ματς μεταξύ του προέδρου των «κιτρινόμαυρων» και του Ράζβαν Λουτσέσκου.