Άρης: Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή ο Μάνου Γκαρθία
i

©intime

Άρης: Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή ο Μάνου Γκαρθία

Τι ανέβασε ο Ισπανός και πότε υπολογίζεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να αρχίσει να μπαίνει σιγά -σιγά στις προπονήσεις.

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του έκανε σήμερα ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος συχνά-πυκνά μοιράζεται με τους δικτυακούς του φίλους όλα τα στάδια της αποθεραπείας από την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στη ρεβάνς του επαναληπτικού κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και βρίσκεται ήδη στον 8ο μήνα μετά την επέμβαση στις επτά Φεβρουαρίου. Αυτή τη φορά ο Ισπανός μέσος ανέβασε φωτογραφία από το γήπεδο που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, έχοντας βάλει πλέον και μπάλα, σαφής ένδειξη ότι το δύσκολο κομμάτι της ενδυνάμωσης έχει περάσει και πλέον δεν… βλέπει την ώρα να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Άρης: Ήρθε για το ματς με την Ντινάμο ο Μάνου Γκαρθία
CONFERENCE LEAGUE

11:04 - 10.08.2023

Άρης: Ήρθε για το ματς με την Ντινάμο ο Μάνου Γκαρθία

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες ο 25χρονος Ισπανός για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τους Ουκρανούς και θα επιστρέψει τέλος του μήνα για να συνεχίσει εδώ πλέον το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό.

Ο Μανού Γκαρθία αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να δουλέψει με την ομάδα στο διάστημα της μεγάλης διακοπής των τριών εβδομάδων και να αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει μέρος σε κάποια κομμάτια της προπόνησης ώστε μέσα στον Νοέμβριο να είναι πλέον σε θέση να αρχίσει να διεκδικεί θέση στο ροτέισον του Μάντζιου. Ο Μάνου Γκαρθία, είναι αλήθεια ότι έλλειψε πολύ από τον Άρη για τον οποίο αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή και επένδυση που έγινε τα τελευταία χρόνια. Ο Μάντζιος, που δεν έχει συνεργαστεί με τον 25χρονο Ισπανό, θα περιμένει την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μιλήσει μαζί του και μαζί με το ιατρικό τιμ, να οροθετηθεί η σταδιακή του επανένταξη.