Άρης: Αλλάζει «τσιπάκι», καταλήγει στα πρόσωπα
i

@intime

Άρης: Αλλάζει «τσιπάκι», καταλήγει στα πρόσωπα

Αλέξης Σαββόπουλος 09:36 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 20.10.2023

Ο Άκης Μάντζιος έχει ένα 24ωρο να βάλει την ομάδα του σε λειτουργεία εντός έδρας παιχνιδιού και να καταλήξει στην ενδεκάδα. Μοντόγια και Τζούρασεκ υποψήφιοι για το βασικό σχήμα.

Μέχρι χθες ο Άκης Μάντζιος προετοίμαζε την ομάδα του για εκτός έδρας αναμέτρηση στις Σέρρες. Με μόλις μια προπόνηση στη διάθεσή του, την σημερινή, θα πρέπει να αλλάξει άμεσα το… τσιπάκι και να μπει σε mood εντός έδρας παιχνιδιού που, ενδεχομένως, να διαφοροποιεί την προσέγγιση. Ο Άρης έχει μια ευκαιρία μπροστά του, με τρία σερί παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης, να διορθώσει την βαθμολογική του θέση και η αρχή πρέπει να γίνει στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Για τον προπονητή του Άρη, οι πολλές εσχάτως απουσίες λόγω τραυματισμών (Μάνου Γκαρθία, Ρουπ, Σαβέριο, Ζουλ, Βέλεθ και Δεληζήση), περιορίζουν κάπως τις επιλογές του. Ειδικά σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις, τον υποχρεώνουν να κάνει διαχείριση που ενδέχεται να επηρεάσει και τις επιλογές για την ενδεκάδα. Είναι πολύ πιθανό δηλαδή, η λειψανδρία στο κέντρο της άμυνας, να κρατήσει τον Οντουμπάτζο στον πάγκο, απο τη στιγμή που ο Νιγηριανός είναι η εναλλακτική λύση, στους Μπράμπετς και Φαμπιάνο, προκειμένου να τον προφυλάξει.  Αν συμβεί αυτό, ο Μοντόγια θα βρεθεί βασικός.

Αλλη μια αλλαγή πιθανότατα θα υπάρξει στη μεσαία γραμμή, αν ο έλληνας τεχνικός αποφασίσει να προφυλάξει τον Νταρίντα και να τον κρατήσει στον πάγκο, κάτι που θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αν ο Τσέχος δεν ξεκινήσει, τη θέση του θα πάρει ο Τζούρασεκ. Για τον Κροάτη είναι ένα ζήτημα, πως θα εμφανιστεί μετά από την απουσία του, όπως και ο Πάρντο που είναι πιθανό να βρεθεί και αυτός στο βασικό σχήμα, αφού ο Σαμόρα γύρισε μόλιες χθες το βράδυ απο τις υποχρεώσεις του με την Εθνική.