Άρης: Η αναγκαστική διαχείριση του Νταρίντα
i

©intime

Άρης: Η αναγκαστική διαχείριση του Νταρίντα

Αλέξης Σαββόπουλος 08:28 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 19.10.2023

Το πρόβλημα στον προσαγωγό που αντιμετωπίσει καιρό τώρα ο τσέχος υποχρεώνει τον Μάντζιο να τον περιμένει ως την τελευταίο στιγμή. Για βασικός ο Τζούρασεκ.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ο Βλάντιμιρ Νταρίντα στον προσαγωγό υποχρεώνει τον Άκη Μάντζιο να προσέχει για να έχει. Οι ενοχλήσεις δεν έχουν εγκαταλείψει ακόμη σε απόλυτο βαθμό τον Τσέχο μέσο του Άρη, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής, προφυλάχθηκε και δεν συμμετείχε σε μεγάλο κομμάτι της μίνι προετοιμασίας προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.

Το πρόβλημα του 33χρονου παίκτη μπορεί αν δεν προσεχτεί να του… γυρίσει σε σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, σενάριο που θέλουν μα αποφύγουν στον Άρη. Για αυτό και ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σε καθημερινή ανοικτή γραμμή τόσο με τον έμπειρο παίκτη όσο και με το ιατρικό τιμ. Ανάλογα με το πως θα αισθάνεται ο Νταρίντα στις δυο τελευταίες προπονήσεις, θα εξαρτηθεί και η παρουσία του στο βασικό σχήμα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

 Υπάρχει δηλαδή σοβαρή πιθανότητα να μείνει στον πάγκο ώστε να προφυλαχτεί και να αγωνιστεί κάποια στιγμή ως αλλαγή. Σε αυτή την περίπτωση τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Τζούρασεκ που μετά από καιρό θα βρεθεί στο βασικό σχήμα.