Άρης: Νοκ άουτ και πάλι ο Ζουλ
i

©intime

Άρης: Νοκ άουτ και πάλι ο Ζουλ

Ενοχλήσεις αισθάνθηκε εκ νέου στο γόνατό του ο Καμερουνέζος και πιθανότατα μένει εκτός πλάνου για Πανσερραϊκό.

Ο χρόνος των τριών εβδομάδων της διακοπής, μάλλον δεν ήταν αρκετός για τον Ζαν Ζουλ Εμβοντό, αφού εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Ο Καμερουνέζος παραπονέθηκε σήμερα εκ νέου για ενοχλήσεις και για αυτό το λόγο ακολούθησε –για προληπτικούς λόγους- πρόγραμμα θεραπείας. Με αυτά τα δεδομένα και από τη στιγμή που δεν μπορεί ακόμη να βγάλει την προπόνηση δίχως πόνο στο γόνατο, τίθεται και πάλι εκτός πλάνων και ο Μάντζιος δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό. Παιχνίδι στο οποίο ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Κίκε Σαβέριο που συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα θεραπείας, τους εγχειρισμένους Ρουπ, Βέλεθ, Δεληζήση καθώς και τον Μάνου Γκαρθία.

Πρεμιέρα για ΠΑΟΚ και Προμηθέα στο BCL, o Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη στο EuroCup
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

09:58 - 18.10.2023

Πρεμιέρα για ΠΑΟΚ και Προμηθέα στο BCL, o Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη στο EuroCup

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Basketball Champions League της FIBA τη... σκυτάλη παίρνουν για την πρεμιέρα τους ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Γαλατασαράι (18/10, 19:00, Cosmote Sport 5) και ο Προμηθέας που φιλοξενεί την τσέχικη Οπάβα (18/10, 20:30, Cosmote Sport 4) - Στο EuroCup o Αρης παίζει με την Τουρκ Τέλεκομ (18/10, 20:00, Novasports prime) στη Θεσσαλονίκη για την τρίτη αγωνιστική.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής) ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (21/10, 20:00). Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Όσον αφορά τον Αλβαρο Σαμόρα, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα (U23), αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη.