Άρης: Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Ματέο
i

Ματέο Γκαρσία/©Intime

Άρης: Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Ματέο

Αλέξης Σαββόπουλος 14:23 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 06.04.2023

Μαγνητική για τον αργεντινό που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Δεν του έφτανε του Άρη η ήττα από τον Παναθηναϊκό, προστέθηκε και ένα ακόμη πρόβλημα τραυματισμού που δεν ξέρουμε ακόμη πως θα εξελιχθεί. Ο Ματέο Γκαρσία έγινε αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, και πέρασε στη θέση του ο Ντουκουρέ.

Το φιλόξενο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους αντιπάλους του Big-4 - Πώς ο Άρης βγήκε εκτός στόχων λόγω της έδρας του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:54 - 06.04.2023

Το φιλόξενο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους αντιπάλους του Big-4 - Πώς ο Άρης βγήκε εκτός στόχων λόγω της έδρας του

Ο Άρης γνώρισε ακόμη μία ήττα στην έδρα του, αυτήν τη φορά από τον Παναθηναϊκό (0-1) κι έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί που έχει χτίσει φέτος με τις ομάδες του Big-4 στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, τα αποτελέσματα αναμένονται αργότερα σήμερα και από αυτά θα φανεί αν θα απουσιάσει από τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ. Πάντως επειδή μεσολαβούν ελάχιστες μέρες, ήδη θεωρείται αμφίβολος μιας και μετά ακολουθεί και η διακοπή για το Πάσχα και θα έχει το χρόνο. Ο Τερζής μετράει ήδη δυο δεδομένες απουσίες για την ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. Τον Ρουπ και τον τιμωρημένο Καμαρά. Αν θα προστεθεί σε αυτές και ο Ματέο θα φανεί στη διάρκεια της ημέρας.