Απρόοπτο με Πάλμα - Ανέβασε πυρετό και δεν παίζει

Λουίς Πάλμα

i

Πάλμα/©Intime

Απρόοπτο με Πάλμα - Ανέβασε πυρετό και δεν παίζει

Αλέξης Σαββόπουλος 10:25 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 08.05.2023

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής εν όψει ΑΕΚ για Τερζή αφού με γαστρεντερίτιδα τέθηκε νοκ αουτ ο 23χρονος Πάλμα. Έξω και ο Φαμπιάνο.

Μια ακόμη απουσία έχει να διαχειριστεί ο Τόλης Τερζής από σήμερα το πρωί καθώς προέκυψε ένα απρόοπτο με τον Παλμα . Ο νεαρός ανέβασε πυρετό χθες βράδυ και είχε διάρροια.

Σήμερα πρωί πρωί ο γιατρός του Άρη πήγε εσπευσμένα να τον εξετάσει και διαπίστωσε ότι εχει γαστρεντερίτιδα και θα μείνει κλινήρης. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος σκόρερ του Άρη τίθεται αυτομάτως νοκ άουτ για αύριο.

Κάτι που εκτός απροόπτου θα συμβεί και με τον Φαμπιάνο που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη γάμπα του.

Να θυμίσουμε, ο Λουίς Πάλμα είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν για τον Άρη κι όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον 23χρονο ταλαντούχο.  

Συγκεκριμένα, ο μήνας που ξεκίνησε, εκτός απροόπτου θα δείξει αν όλη αυτή η υφέρπουσα φημολογία των τελευταίων μηνών γύρω από τον παίκτη, θα μετουσιωθεί και σε επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Είναι αλήθεια ότι το όνομα του βρίσκεται στις λίστες αρκετών ομάδων. Τον έχουν τσεκάρει πολλές ομάδες, κάτι που προκαλεί μια βεβαιότητα ότι σύντομα θα έρθουν και οι επίσημες προτάσεις.

Ρέιντζερς, Ντιναμο Μόσχας, Άντερλεχτ, Φενέρ, Γκενκ, Φέγενορντ αλλά και ομάδες από Μεξικό και το MLS έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες. Ίσως να προκαλέσουν και αίσθηση λόγω της προοπτικής που θα προσφέρουν στον παίκτη.