Συνθήματα και απειλητικά τηλεφωνήματα στο σπίτι του Καρυπίδη

Θόδωρος Καρυπίδης

i

© Intime

Συνθήματα και απειλητικά τηλεφωνήματα στο σπίτι του Καρυπίδη

Sportal newsroom 17:43 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 05.05.2023

Υπόθεση απειλής κατά του Θεόδωρου Καρυπίδη εξετάζει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Μια υπόθεση απειλής ποδοσφαιρικού παράγοντα εξετάζει εδώ και λίγες μέρες η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και αφορά τον Θόδωρο Καρυπίδη. Άγνωστοι, και συγκεκριμένα δυο άτομα, έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης στη Γλυφάδα. 

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν εντοπίσει τους δράστες, οι οποίοι φορούσαν λευκές κουκούλες, χωρίς -όμως- να έχουν πλήρως καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Χαρακτηριστικά έγραψαν με σπρέι στους τοίχους «Πουτ... Καρύδη» (το διόρθωσαν λανθασμένα, προσθέτοντας απλώς ένα «π») και «Στοιχηματζή».

Ο Θόδωρος Καρυπίδης κλήθηκε να καταθέσει τη Δευτέρα για το περιστατικό, ενώ εναντίον του φέρεται πως υπάρχουν και απειλητικά τηλεφωνήματα. 

Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ερευνά την υπόθεση εκφοβισμού και απειλής του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι άνδρες της ΥΑΒΑΧ/ΓΑΔΑ κινούνται με μεθοδικότητα (ώστε να εντοπίσουν και τον ηθικό αυτουργό, ενώ ο Θεόδωρος Καρυπίδης έχει κληθεί για κατάθεση την Δευτέρα.