Άρης: Το mea culpa του Καμάτσο
i

©Intime

Άρης: Το mea culpa του Καμάτσο

Η επικοινωνία που είχε ο πορτογάλος παίκτης του Άρη με τον προπονητή της Σπόρτινγκ, η συγγνώμη και η επιθυμία του να αλλάξει θέση για να επιστρέψει στα λιοντάρια.

Ο Ράφαελ Καμάτσο ήρθε στον Άρη ως ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ με δανεισμό από την Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, αλλά ουδέποτε δικαιολόγησε τα όσα κολακευτικά τον συνόδευαν. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άρης δεν θα μπει καν σε συζητήσεις με τους πορτογάλους για τη ρήτρα αγοράς που έχει μπει (2εκ) και ο παίκτης θα επιστρέψει στο Ζοζέ Αλβαλάδε, έχοντας ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει το leonino.pt, μέσο εξειδικευμένο στα θέματα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, επικαλούμενο ρεπορτάζ της «A Bola», ο Καμάτσο επικοινώνησε με τον Ρούμπεν Αμοριμ, τον προπονητή της Σπόρτινγκ και αφού παραδέχτηκε το λάθος του στο παρελθόν να αρνηθεί να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, ζήτησε να επιστρέψει και να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ, κάτι που στο παρελθόν του είχε ζητήσει τόσο ο Αμορίμ, όσο και ο Κλοπ στο διάστημα που ήταν στη Λίβερπουλ.

Το ζήτημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι και οικονομικό αφού λαμβάνει ετησίως 3,5 εκ ευρώ και για να ξαναφορέσει τη φανέλα των λιονταριών θα πρέπει να δεχτεί μια γενναία μείωση. Η ενναλακτική είναι ο τερματισμός του συμβολαίου του αφού ο μισθός του είναι αβάσταχτος για την πορτογαλική ομάδα.