Άρης: Πιο χαλαρός ναι, αδιάφορος όμως όχι
i

©intime

Άρης: Πιο χαλαρός ναι, αδιάφορος όμως όχι

Η καλή τελευταία εικόνα που θέλει να αφήσει ο Άρης κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Το ότι ο Άρης εξασφάλισε και μαθηματικά την ευρωπαϊκή του έξοδο, δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, τον κάνει μεν πιο χαλαρό στα δυο τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, σε καμία περίπτωση όμως αδιάφορο. Ίσα-ίσα, θα επιδιώξει να κλείσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο, με καλή εικόνα, χωρίς να δώσει δικαιώματα με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει τις δυο ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Δίχως το παραμικρό άγχος, μιας και ο μίνιμουμ στόχος επιτεύχθηκε, θα επιδιώξει να κάνει δυο καλές εμφανίσεις… παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν.

Ταυτόχρονα, στον Τόλη Τερζή δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσει κάποια πράγματα, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που το έχουν ανάγκη (όπως ο Ρουπ και ο Χριστοδουλόπουλος) και φυσικά να προσφέρει την ευκαιρία σε 2-3 πιτσιρικάδες να πάρουν το βάπτισμα του πυρός, με τέτοιο τρόπο που δεν θα αλλοιώνεται η φυσιογνωμία της ομάδας και το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς της. Την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ, ο Άρης ρίχνει την αυλαία στα εντός έδρας παιχνίδια πριν ανανεώσει το ραντεβού του με τον κόσμο του, στα τέλη Ιουλίου με τους αγώνες για τον β΄ προκριματικό του Conference League. Για αρκετούς θα είναι η τελευταία παράσταση στο Βικελίδης, για μερικούς ίσως και η ανανέωση της… βίζας παραμονής τους. Επομένως οι πρώτοι, διαλέγουν ποια θέλουν να είναι η τελευταία εικόνα που θα αφή-σουν, όσο για τους δεύτερους, μια -ίσως- τελευταία ευκαιρία.

ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ 4-2
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:44 - 03.05.2023

LIVE ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ 4-2

Παρακολουθήστε μέσω του Sportal την εξέλιξη της αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και Βόλο, για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, σε σχόλιο του Αλέξη Σαββόπουλου.