«Ο Καμάτσο είναι σίγουρο ότι δεν θα παραμείνει στον Άρη»
i

Ράφαελ Καμάτσο/©Intime

«Ο Καμάτσο είναι σίγουρο ότι δεν θα παραμείνει στον Άρη»

Αλέξης Σαββόπουλος 11:15 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 04.04.2023

Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν την πρόθεση του Άρη να μην συζητήσει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας την πιθανότητα παραμονής του 23χρονου παίκτη.

Παρά τις 2-3 καλούτσικες εμφανίσεις εσχάτως του Ράφαελ Καμάτσο και το γκολ του στο Καραϊσκάκη με το οποίο χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας, η μοίρα του στον Άρη μοιάζει εδώ και καιρό προδιαγεγραμμένη. Η συνολική του παρουσία μέσα στη σεζόν σε συνδυασμό με την αλμυρή ρήτρα αγοράς των 3εκ ευρώ που έχει μπει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οδηγούν τους κιτρινόμαυρους στην απόφαση να μην κρατήσουν τον νεαρό παίκτη.

Οι πορτογάλοι, και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα https://leonino.pt/que-grande-trapalhada-sporting-paga-salario-biblico-a-futebolista-que-nao-joga-pelos-leoes-ha-tres-anos/ , που ειδικεύεται στα θέματα της Σπόρτινγκ αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι: «Παρά το ότι έχει μία οψιόν ύψους τριών εκατομμυρίων Ευρώ, οι άνθρωποι της Ελληνικής ομάδας δε βλέπουν αυτή τη πιθανότητα με καλό μάτι, και με δυο γκολ σε 25 παιχνίδια, το πιο πιθανό είναι ότι θα επιστρέψει στο Ζοζέ Αλβαλάδε» και συνεχίζουν λέγοντας ότι ο παίκτης εξελίσσεται σε μεγάλο πρόβλημα και για την ίδια την πορτογαλική ομάδα: «Ο παίκτης έχει ετήσιες απολαβές 3,2 εκατομμυρίων ευρώ την επόμενη σεζόν, και αυτό αναγκάζει τη Σπόρτινγκ να ξεκαθαρίσει τη κατάσταση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Πορτογάλος δεν πείθει κανέ-ναν και είναι ακόμη μια προβληματική υπόθεση για τη Σπόρτινγκ».