Άρης: «Ζεστή» η Ρέιντζερς για Πάλμα
i

Πάλμα/©Intime

Άρης: «Ζεστή» η Ρέιντζερς για Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 08:55 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 04.04.2023

Ικανοποιημένος από όσα είδε από τον 23χρονο παίκτη ο σκάουτερ των σκωτσέζων, ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν καταθέτοντας επίσημη πρόταση.

Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε από τον Λούις Πάλμα, αποχώρησε από το Καραϊσκάκη ο chief scouter της Ρέιντζερς. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη μπορεί να αγωνίστηκε μόλις 65΄ αλλά το χρονικό διάστημα αυτό ήταν αρκετό για τον εκπρόσωπο της σκωτσέζικης ομάδας, ώστε να σχηματίσει καλή άποψη για τον παίκτη αναγνωρίζοντάς του μάλιστα και το ελαφρυντικό της κόπωσης από τα υπερατλαντικά ταξίδια τις δυο προηγούμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο άνθρωπος της Ρέιντζερς εξήρε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Πάλμα και την ικανότητά του να παίζει σε όλο το πλάτος της επίθεσης και θεωρεί ότι έχει και πολλά περιθώρια εξέλιξης λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Με βάση όσα έχουν ήδη παρακολουθήσει σε προηγούμενα παιχνίδια, αφού το ενδιαφέρον για τον παίκτη δεν είναι τωρινό, είναι πολύ πιθανό το σενάριο να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του παίκτη στο τέλος της σεζόν, ώστε να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι βέβαιο ότι θα έχει κι άλλες προτάσεις (πρόσφατα τον παρακολούθησε και η Γάνδη) ενώ πάντα υπάρχει και η προοπτική του MLS ή του Μεξικού για τον Πάλμα, χωρίς όμως να είναι προτεραιότητα.