Άρης: Χορός εκατομμυρίων γύρω από τον Πάλμα
i

©Intime

Άρης: Χορός εκατομμυρίων γύρω από τον Πάλμα

Ο Μάιος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας για τη σχεδόν βέβαιη μεταγραφή του Πάλμα και το SPORTAL αναλύει όλα τα δεδομένα.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σε δέκα μέρες, ο Άρης πέτυχε τον τελευταίο στόχο που του είχε απομείνει και σιγά- σιγά μπαίνει στο κάδρο η επόμενη μέρα. Περίοπτη θέση στο υπό διαμόρφωση πλάνο της νέας σεζόν, έχει ο Λούις Πάλμα αφού ενδεχόμενη παραχώρησή του θα δημιουργήσει συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα στο club.

Ο μήνας που ξεκίνησε, εκτός απροόπτου θα δείξει αν όλη αυτή η υφέρπουσα φημολογία των τελευταίων μηνών γύρω από τον 23χρονο παίκτη, θα μετουσιωθεί και σε επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Είναι αλήθεια ότι το όνομα του βρίσκεται στις λίστες αρκετών ομάδων. Τον έχουν τσεκάρει πολλές ομάδες, κάτι που προκαλεί μια βεβαιότητα ότι σύντομα θα έρθουν και οι επίσημες προτάσεις.

Άρης: Η ονειρική σεζόν του Πάλμα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:04 - 04.05.2023

Άρης: Η ονειρική σεζόν του Πάλμα

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη τινάζει την μπάνκα με τις επιδόσεις του σε σκοράρισμα και ασιστ, αποτελώντας την πιο σοβαρή επιθετική απειλή για τους αντίπαλους τη χρονιά που κλείνει εντυπωσιακά για τον 23χρονο.

Ρέιντζερς, Ντιναμο Μόσχας, Άντερλεχτ, Φενέρ, Γκενκ, Φέγενορντ αλλά και ομάδες από Μεξικό και το MLS έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλά δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες. Ίσως να προκαλέσουν και αίσθηση λόγω της προοπτικής που θα προσφέρουν στον παίκτη.

Όσο για τον Άρη έχει αντιληφθεί ότι ο Πάλμα δύσκολα θα παραμείνει αλλά αυτό δεν θα συμβεί δίχως να αποφέρει και το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο, τη στιγμή που υπάρχει και το ποσοστό που έχει κρατήσει η προηγούμενη ομάδα του (25%).

Τα πέντε εκατομμύρια είναι ένα ποσό εκκίνησης αλλά την τελική απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη θα καθορίσει και πιθανή προσθήκη μπόνους αλλά και ποσοστού μεταπώλησης στην οποία συμφωνία. Κάτι που η Ρέιντζερς που θέλουν πολύ τον παίκτη, φαίνεται να το συζητούν.

Ο Πάλμα φαίνεται να αποκλείει στην παρούσα φάση την προοπτική του MLS ή του Μεξικού δείχνοντας ξεκάθαρα προτίμηση στην Ευρώπη που μπορεί να τον ανοίξει κι άλλες πόρτες… προσεχώς.

Ο Άρης δεν θέλει να γίνει σήριαλ η μεταγραφή και είναι πολύ πιθανό μέσα στο μήνα να υπάρξει οριστική εξέλιξη….