Ατομικό ξανά για Πάλμα και Φαμπιάνο

Ο Λουίς Πάλμα.

i

©intime

Ατομικό ξανά για Πάλμα και Φαμπιάνο

Αλέξης Σαββόπουλος 14:53 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 12.05.2023

Οι Φαμπιάνο και Λουίς Πάλμα δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (12/5) του Άρη και φαίνεται πως θα μείνουν οριστικά εκτός ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την προσεχή Κυριακή (14/5,20:00) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Super League. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του ματς με τους «πράσινους» την Παρασκευή. 

Ουσιαστικά νοκ-άουτ φαίνεται να τίθενται οι Φαμπιάνο και Λουίς Πάλμα εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν στη σημερινή προπόνηση, με τις πιθανότητές τους να είναι διαθέσιμοι να μειώνονται στο ελάχιστον όπως αναμενόταν.

Όπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (14/05), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. 

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού τελευταίου αγώνα της σεζόν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:00). 

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική). Οι Φαμπιάνο και Λουίς Πάλμα έκαναν ατομικό, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς ακολούθησε και πάλι μέρος του προγράμματος.