Τάσος Θέος: Η πρόκληση της Εθνικής, ο Άρης και ένας «γάμος» σε αναμονή

Τάσος Θέος

i

Τάσος Θέος/©Intime

Τάσος Θέος: Η πρόκληση της Εθνικής, ο Άρης και ένας «γάμος» σε αναμονή

Αλέξης Σαββόπουλος 08:00 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 11.05.2023

Αδύνατη τη δεδομένη χρονική στιγμή η συνεργασία του έλληνα τεχνικού με τον Άρη. Το Sportal εξηγεί τους λόγους και βάζει το θέμα στη σωστή διάσταση.

Χθες, μέσω διαρροής έγινε γνωστό, ότι ο Άρης επιθυμεί για τη νέα σεζόν, στο πλευρό του Τόλη Τερζή να βρίσκεται ο Τάσος Θέος. Ο νυν προπονητής της Εθνικής Νέων που έχει μάλιστα μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση. Τη συμμετοχή στα τελικά του Elite Round στη Μάλτα από 3-16 Ιουλίου. Και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να αφήσει στη μέση μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με αυτά τα παιδιά, όσο και αν για τον Άρη είναι γνωστά τα συναισθήματα που τρέφει και τον διακαή πόθο του να επιστρέψει κάποια στιγμή. Δεν είναι του χαρακτήρα του. Και εδώ υπάρχει η πρώτη αντικειμενική δυσκολία. 

Ότι ο Έλληνας τεχνικός, δεν μπορεί σε κάθε περίπτωση να εργαστεί στον Άρη, πριν τα μέσα Ιουλίου. Επομένως δεν μπορεί να υπάρξει και δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Άρη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Με ο, τι κι αν σημαίνει αυτό για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Δεύτερη σημαντική παράμετρος ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο σε ισχύ και για ακόμη ενάμιση χρόνο με την ΕΠΟ. Με την οποία δεν εχει μπει σε καμία συζήτηση που να αφορά την επόμενη μέρα, όταν έχει τέτοια πρόκληση μπροστά του. Τρίτο και εξίσου σημαντικό. 

Ότι μεταξύ του έλληνα τεχνικού και του Θόδωρου Καρυπιδη έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια μια σχέση εκτίμησης που άφηνε πάντα ανοικτή την πόρτα μιας μελλοντικής συνεργασίας. Με σωστές όμως  προϋποθέσεις, και στη λογική ενός πρότζεκτ ταιριαστού στους όρους και το τάιμινγκ. Αν αυτό το τάιμινγκ προκύψει μετά το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι κάτι που θα φανεί στο επόμενο διάστημα…όταν οι δυο πλευρές συζητήσουν πιο διεξοδικά και μπουν σε λεπτομέρειες.