Άρης: Διεθνής υπόκλιση για το γκολ του Πάλμα
i

©Intime

Άρης: Διεθνής υπόκλιση για το γκολ του Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 09:02 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 27.04.2023

Το φοβερό γκολ του 23χρονου από απευθείας εκτέλεση κόρνερ... ταξιδεύει ήδη σε όλο τον κόσμο. Τι γράφουν σε Ονδούρα και Σκοτία.

Το ασύλληπτο γκολ του Πάλμα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κάνει ήδη το γύρο του κόσμου και ο νεαρός γνωρίζει την αποθέωση για την εκπληκτική του εκτέλεση. Την σκυτάλη πήραν πρώτοι οι συμπατριώτες του στην Ονδούρα όπου του αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ όπως η Diez, που το χαρακτηρίζει Olympic goal, κάνοντας προφανώς λογοπαίγνιο και με τον χθεσινό αντίπαλο του Άρη.

Ρεπορτάζ όμως φιλοξενείται και στην σκωτσέζικη έκδοση της Sun που θυμάται δυο παίκτες των Ρέιντζερς που έχουν σημειώσει γκολ από κόρνερ, τους Borna Barisic και Ianis Hagi και αναφέρουν ότι μπορεί να προστεθεί στο ρόστερ τους ακόμη ένας με έφεση στις εκτελέσεις κόρνερ.

Ο Πάλμα παρακολουθείται στενά από την σκωτσέζικη ομάδα και σίγουρα με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια απίθανα γκολ, το πιο πιθανό είναι ότι σύντομα θα καταθέσουν και επίσημη πρόταση. Να σημειωθεί επίσης, ότι ο 23χρονος ζήτησε ο ίδιος αλλαγή χθες, επειδή αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αυτός ήταν ο λόγος της πρόωρης αντικατάστασής του.