Άρης: Δυο ματς… εξετάσεις παραμονής για Ρουπ
i

©Intime

Άρης: Δυο ματς… εξετάσεις παραμονής για Ρουπ

Γιατί είναι σημαντικά για το μέλλον του Γερμανού μέσου στον Άρη, τα δυο παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Λούκας Ρουπ, συγκαταλέγεται στους άτυχους του φετινού Άρη και αναφέρομαι στο δεύτερο μισό της σεζόν, αφού πρόκειται για προσθήκη του Ιανουαρίου και μάλιστα της τελευταίας στιγμής. Ο Γερμανός ήρθε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, υπογράφοντας ως το καλοκαίρι, με αποκλειστικό στόχο να πάρει παιχνίδια, αφού ήταν χωρίς ομάδας το πρώτο μισό της σεζόν και ανάλογα να συζητήσει για το μέλλον του.

Το αρχικό πλάνο διαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη καθώς ένας αρχικά όχι σοβαρός τραυματισμός στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τον κράτησε τελικά έξω για δυο μήνες, στερώντας του χρόνο συμμετοχής που τόσο είχε ανάγκη και που λογικά θα έπαιρνε με βάση την εικόνα που προλάβαμε να δούμε στα τέσσερα παιχνίδια πριν τον τραυματισμό του.

Ο Γερμανός μέσος είναι πλέον καλά, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Βόλο (ειδικά στο δεύτερο), πήρε χρόνο συμμετοχής και στα δυο που απομένουν ως το φινάλε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό να τον δούμε και στο βασικό σχήμα. Όχι μόνο λόγω κόπωσης κάποιων βασικών, αλλά γιατί τα δυο αυτά παιχνίδια ενδεχομένως να αποτελέσουν και κριτήριο παραμονής στο club και την επόμενη χρονιά. Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει σε εκτίμηση τον 32χρονο μέσο, το ίδιο και η τεχνική ηγεσία και θέλουν να τον… τσεκάρουν σε αυτά τα δυο απαιτητικά παιχνίδια πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.