Άρης: Λίγες οι ελπίδες για φορ ως το βράδυ - Ψάχνει και στη αγορά των ελεύθερων

Άκης Μάντζιος

i

@ Intime

Άρης: Λίγες οι ελπίδες για φορ ως το βράδυ - Ψάχνει και στη αγορά των ελεύθερων

Εκπνέει απόψε η διορία για την απόκτηση επιθετικού και φαίνεται ότι δύσκολα θα γίνει κίνηση της τελευταίας στιγμής. Θα εξαντληθούν τα περιθώρια στην αγορά των ελεύθερων.

Μετά την απόκτηση του Μπίργκερ Βερστράτε, ο Άρης κάλυψε τη μια από τις δυο θέσεις που είχε σε άμεση προτεραιότητα, ικανοποιώντας την επιθυμία του Άκη Μάντζιου. Μένει πλέον σε εκκρεμότητα η απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Μορόν, αλλά με ελάχιστες ώρες να απομένουν μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο, τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά και οι ελπίδες εξανεμίζονται.

Η αλήθεια είναι, ότι το τελευταίο διάστημα εξετάστηκαν κάποιες περιπτώσεις επιθετικών, μερικές από αυτές αξιόλογες και με καλά βιογραφικά αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να προχωράει κάποια. Οι λόγοι είναι δύο. Είτε γιατί δεν πληρούσαν όλα τα αγωνιστικά κριτήρια που είχαν τεθεί, είτε γιατί αποδείχθηκαν πολύ ακριβές και ξέφευγαν του μπάτζετ που είχε σκοπό να διαθέσει το club.

Αν δεν προκύψει κάποια εξέλιξη κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας στα… χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου για παίκτες που έχουν ομάδα, τότε οι κιτρινόμαυροι θα εξετάσουν τις διαθέσιμες επιλογές που υπάρχουν και στην αγορά με τους ελεύθερους. Με ό, τι ρίσκο κι αν κρύβει μια τέτοια επιλογή αφού αρκετοί από αυτούς, είναι δίχως ομάδα για αρκετό καιρό.

Η σκέψη που κερδίζει έδαφος είναι να γίνει προσθήκη μόνο αν βρεθεί κάτι που είναι στα αγωνιστικά θέλω της ομάδας και ταυτόχρονα στα οικονομικά της κυβικά. Αν δεν προκύψει κάτι αξιόλογο τότε υπάρχει πάντα και το σενάριο να μην γίνει κίνηση και το κενό να καλυφθεί εκ των έσω μέχρι τον Γενάρη.

Πάντως η πρόθεση είναι να εξαντληθεί κάθε περιθώριο και δυνατότητα που υπάρχει, ώστε να αποκτηθεί ένας δεύτερος φορ αφού είναι προφανές ότι συνιστά ρίσκο να μείνει το ρόστερ με μοναδικό φορ τον Μορόν.