Αρης: Επιστροφή στην ενδεκάδα για Κάρλσον- Βασικός ο Παναγίδης
i

@intime

Αρης: Επιστροφή στην ενδεκάδα για Κάρλσον- Βασικός ο Παναγίδης

Ο Ακης Μάντζιος επαναφέρει τον Σουηδό στο βασικό σχήμα και χρησιμοποιεί απο την αρχή τον νεαρό Παναγίδη σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Τέσσερα νέα πρόσωπα έχει η ενδεκάδα του Ακη Μάντζιου για το παιχνιδι με τον ΠΑΣ, σε σχέση με αυτή που παρέταξε την προηγούμενη αγωνιστική κόνρα στον Πανσερραϊκό. Ο ελληνας τεχνικός, χρησιμοποιεί απο την αρχή τον Νταρίντα στο πλευρό του Βερστράτε στη μεσαία γραμμή, όπως και τον Οντουμπάτζο, αντί του Μοντόγια στο δεξί άκρο. Η έκπληξη ακούει στο όνομα Μιχάλης Παναγίδης. Ο νεαρός θα ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός, παίζοντας μάλιστα σε ρόλο δεύτερου επιθετικού πίσω απο τον Μορόν. 

Νέο πρόσωπο και ο Νταβίντ Κάρλσον που ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα και λογικά θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά. Κάτω απο τα δοκάρια θα ειναι ο Κουέστα, ο Φεράρι στο αριστερό άκρο, Μπράμπετς και Φαμπιάνο στόπερ, ενώ βασικός παραμένει και ο Σουλεϊμάνοφ. 

«Καθάρισε» τον ΠΑΣ Γιάννινα και χτίζει το σερί του ο Άρης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:32 - 29.10.2023

«Καθάρισε» τον ΠΑΣ Γιάννινα και χτίζει το σερί του ο Άρης

Ο Άρης πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0. Σκόρερ για τους «κίτρινους» στο ματς της 9ης αγωνιστικής της Premier League οι Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα.