Άρης: Ετέμπο σίγουρα και βλέπουμε
i

©Intime

Άρης: Ετέμπο σίγουρα και βλέπουμε

Αλέξης Σαββόπουλος 12:09 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 30.04.2023

Ο Νιγηριανός θα είναι η μια σίγουρη αλλαγή στο βασικό σχήμα του Άρη στην Τούμπα. Παίζεται και μια θέση στην επίθεση.

Οι δυο τελευταίες νίκες με Βόλο και Ολυμπιακό που συνοδεύτηκαν από καλές εμφανίσεις θα αποτελέσουν όπως όλα δείχνουν και τον οδηγό του Τόλη Τερζή για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο αποψινό clasico κόντρα στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε δεν υπάρχει ούτε κάποια νέα απουσία που να τον υποχρεώνει να προχωρήσει σε κάποια αναγκαστική αλλαγή ούτε και κάποιος άλλος ιδιαίτερος λόγος.

Η διαχείριση που έγινε στην πρόσφατη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, του δίνει τη δυνατότητα να φρεσκάρει τη μεσαία του γραμμή με τον Ετέμπο που δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο ο Ετέμπο, και λογικά θα επιστρέψει στην ενδεκάδα αντί του Ντουκουρέ που ως γνωστό έχει και το ταλαιπωρημένο γόνατο.

Μια δεύτερη αλλαγή στο βασικό σχήμα ενδεχομένως να αφορά την επιθετική γραμμή και τον Ιτούρμπε αντί του Ματέο Γκαρσία. Ο Παραγουανός δεν έπαιξε βασικός με τον Ολυμπιακό αλλά από την άλλη ο αργεντινός έχει φάει τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με το κουτάλι και κάνει περισσότερες δουλειές στο γήπεδο. Στους στόπερ ο Πίρσμαν, αν και αριστερό μπακ, στα δύο τελευταία ματς τα πήγε αρκετά καλά και η λογική λέει ότι θα διατηρηθεί στο πλευρό του Φαμπιάνο αντί του Νικολά Ενκουλού.

Οι υπόλοιποι, φαίνεται θα είναι οι ίδιοι με το πρόσφατο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Δηλαδή, ο Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, Μαζικού και Εμπακατά στα άκρα της άμυνας, Νταμπό και Νταρίντα μαζί με Ετέμπο στα χαφ, Καμαρά, Πάλμα κι ένας εκ των Ιτούρμπε ή Ματέο Γκαρσία στην επίθεση.