Με Ρουπ η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ
i

©Intime

Με Ρουπ η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 19:48 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 30.04.2023

Χωρίς Οντουμπάτζο, Μπράμπετς αλλά με τον Γερμανό μετά από δυο μήνες η 20άδα που ανακοίνωσε ο Τόλης Τερζής για το ντέρμπι της Τούμπας.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του ΠΑΟΚ (30/04), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η είδηση είναι ότι μετά από δυο μήνες, ο Λούκας Ρουπ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού αγώνα στην Τούμπα και ίσως πάρει και κάποια αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής. Εκτός παραμένουν ο Μόουζες Οντουμπάτζο που έχει θλάση στο γαστροκνήμιο, δίπλα στον επίσης τραυματία Μπράμπετς.

Η αποστολή του Άρη για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Mateo Garcia, Iturbe, Darida, Luis Palma, Kamara, Camacho, Doukoure, Gray, Rupp, Peersman, Dabo, Mazikou, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Odubajo, Brabec, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.