Άρης: Το κρίσιμο καλοκαίρι του Ματέο
i

Ματέο©Intime

Άρης: Το κρίσιμο καλοκαίρι του Ματέο

Ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του 27χρονου παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ποια στάση θα κρατήσει ο Άρης.

Ο Άρης απέχει μόνο μαθηματικά από την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊ-κού εισιτηρίου αλλά σιγά - σιγά είναι υποχρεωμένος να αρχίσει να… τρέχει και τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν το club και τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα είναι και το μέλλον του Ματέο Γκαρσία.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού τελειώνει τον Ιούνιο του 2024 και το φετινό καλοκαίρι είναι κομβικό τόσο για τον ίδιο τον παίκτη όσο και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για τον παίκτη που στα 27 του και μετά την αποτυχημένη προσπάθεια στον Ερυθρό Αστέρα, ίσως αναζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία στο εξωτερικό, εξαργυρώνοντας την σχετικά καλή σεζόν που κάνει με τον Άρη.

Η ΚΑΕ Άρης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς - Τι ειπώθηκε για το χρέος, το ενδιαφέρον για το BCL και τους επενδυτές από τις ΗΠΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:05 - 27.04.2023

Η ΚΑΕ Άρης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς - Τι ειπώθηκε για το χρέος, το ενδιαφέρον για το BCL και τους επενδυτές από τις ΗΠΑ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Άρη έπειτα από τον αποκλεισμό της ομάδας από τον Ολυμπιακό και η διοίκηση της ΚΑΕ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μίλησε για όσα αφορούν τον σύλλογο.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης από τη άλλη, είναι το καλοκαίρι που θα κληθεί να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον Αργεντινό. Δεδομένου ότι από τον προσεχή Γενάρη θα μπορεί να μιλάει με όποια ομάδα θέλει ο παίκτης, εφόσον θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ θα πρέπει να του κάνει πρόταση ανανέωσης για τουλάχιστον δυο χρόνια ακόμη. Αν κρίνει ότι ο παίκτης έχει ακουμπήσει το αγωνιστικό του…. ταβάνι και η ομάδα χρειάζεται κάτι φρέσκο ίσως ψάξει να τον παραχωρήσει, ώστε να πάρει πίσω και κάποια χρήματα από αυτά που έχει δαπανήσει ( υπήρξε κατά καιρούς ενδιαφέρον από την πατρίδα του και το MLS).

Ο Παλίκουτσα έχει καλή άποψη για τον παίκτη αλλά όπως έχει αφήσει να εννοηθεί, δεν θα είναι αρνητικός στην προοπτική παραχώρησης οπουδήποτε ποδοσφαιριστή εφόσον υπάρξει πρόταση.