Άρης: Γκάφα ολκής με Σορό- Τον ανακοίνωσε η Μπειτάρ

Ισμαΐλα Σορό

i

©Getty Images

Άρης: Γκάφα ολκής με Σορό- Τον ανακοίνωσε η Μπειτάρ

Αλέξης Σαββόπουλος 16:14 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 01.09.2023

Αντί για σχεδόν σίγουρη συμφωνία με τον Άρη, ο 25χρονος Ιβοριανός ανακοινωνόταν με μεταγραφή από την Μπειτάρ. Το story της απίστευτης ιστορίας που εκτυλίχθηκε από χθες το βράδυ.

Σε ένα μπάχαλο άνευ προηγουμένου εξελίσσεται η περίπτωση του Ιμαϊλα Σορό για την οποία σας ενημέρωσε νωρίτερα το Sportal και ταυτόχρονα σε κάζο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, Τι έχει συμβεί; Ενώ ο Άρης μετέφερε ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, τόσο με τον παίκτη όσο και με την Σέλτικ για τον 25χρονο Ιβοριανό, αυτός ανακοινωνόταν με κάθε επισημότητα, από την Μπειτάρ Ιεριουσαλήμ, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε φέτος ο ΠΑΟΚ στο conference League και μάλιστα με μεταγραφή για τα επόμενα δυο χρόνια. 

Νωρίτερα θυμίζουμε υπήρξε ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ότι η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ισμαϊλα Σόρο της Σέλτικ, προκειμένου να αποκτηθεί και να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου όπως έχει ζητήσει ο Μάντζιος. Υπήρχε δηλαδή και σωστά η αίσθηση, βάσει ενημέρωσης, ότι το θέμα είναι σχεδόν τελειωμένο, αφού ο παίκτης χθες το βράδυ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη, τόσο για τα χρήματα όσο και για τη χρονική διάρκεια καθώς και ένα ποσοστό μεταπώλησης που ήθελε να κρατήσει. Μάλιστα έλεγε στους ανθρώπους του Άρη, ότι θα κινήσει σήμερα Παρασκευή (1/9) τις διαδικασίες έκδοσης βίζας ώστε να έρθει στη Θεσσαλονίκη. 

τει Για την Μπειτάρ και το ενδιαφέρον της για τον παίκτη που υπάρχει και στο ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο Άρης πληροφορήθηκε σήμερα το πρωί από την πλευρά του ίδιου του ποδοσφαιριστή που προφανώς- όπως αποδεικνύεται από τις εξελίξεις- είχε πρόταση και από τους Ισραηλινούς και επιδίωκε να ανεβάσει τα χρήματα του συμβολαίου του, μιλώντας παράλληλα και με τον Άρη. Ακόμη και μετά την ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπειτάρ, όταν ο Άρης- εμφανώς θορυβημένος- επικοινώνησε μαζί του, αυτός διαβεβαίωνε ότι βρίσκεται ακόμη στη Γλασκόβη και ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη. Είναι φανερό, ότι οι άνθρωποι του Άρη έπεσαν θύμα πλάνης από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και βιάστηκαν να δημοσιοποιήσουν τη συμφωνία που δεν είχαν εγγράφως, μη γνωρίζοντας ότι παράλληλα ο 25χρονος μιλούσε και ήδη συμφωνήσει με την Μπειτάρ. Μπάχαλο… που εκθέτει φυσικά τον Αρη!

Υπόθεση «συμπαίκτης στον Άρη»: Καπνός υπάρχει, φωτιά όμως;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:40 - 30.08.2023

Υπόθεση «συμπαίκτης στον Άρη»: Καπνός υπάρχει, φωτιά όμως;

Το Sportal αναλύει τα δεδομένα γύρω από την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί ενδιαφέροντος για συμμετοχή «συμπαικτών» του Καρυπίδη στην ΠΑΕ Άρης και η πολύ πιθανή παρουσία τους την Κυριακή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.