Αρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Ισμαϊλά Σορό

Ισμαΐλα Σορό

i

©Getty Images

Αρης: Κοντά σε συμφωνία με τον Ισμαϊλά Σορό

Τον ιβοριανό αμυντικό μέσο απο τη Σέλτικ κλείνει ο Αρης για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ακη Μάντζιου.

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα και έχοντας ανοίξει πλέον δίαυλο επικοινωνίας με την Σέλτικ εξαιτίας της πώλησης του Λούις Πάλμα, ο Αρης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ισμαιλά Σορό απο την Σέλτικ. Πρόκειται για κλασικό αμυντικό μέσο με περισσότερο ανασταλτικά χαρακτηριστικά που έρχεται να πλαισιώσει τον Ζουλ στη θέση του αμυντικού μέσου, κατόπιν επιθυμίας που εξέφρασε στον Θόδωρο Καρυπίδη ο Ακης Μάντζιος.

Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Σέλτικ έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αρούκα με 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.Αξίζει ν’ αναφέρουμε πάντως η Σέλτικ απέκτησε τον Ισμαϊλά Σορό από την Μπνέι Γεχουντά (Ισραήλ) τον Ιανουάριο του 2020 με τις… ευλογίες του Νιλ Λένον, δαπανώντας περίπου €2.300.000.

Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα της Γκομέλ από τη Λευκορωσία και της Μπνέι Γιεχούντα από το Ισραήλ. Με τους Κέλτες έχει 43 συμμετοχές, ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο Σκωτίας και Λιγκ Καπ Σκωτίας. Είναι επίσης διεθνής μια φορά με την Εθνική ομάδα της χώρας του ενώ πρόσφατα είχε… ακουστεί τόσό για τον Παναθηναικό όσο και τον Ατρόμητο, αλλά και την κυπριακή Ομόνοια.